Stoiximan Super League

«Ζαχαρώνει» Λεονάρντο η Γαλατά

Μεγάλη πέραση στην… Ανατολή φαίνεται πως έχει ο Λεονάρντο. Μετά λοιπόν το ζωηρό ενδιαφέρον κινεζικού συλλόγου (το οποίο μετουσιώθηκε σε πρόταση 800.000 ευρώ στην ΑΕΚ αλλά δεν δείχνει να συγκινεί τον ίδιο) τον Βραζιλιάνο φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» και η Γαλατάσαραϊ.

Μεγάλη πέραση στην… Ανατολή φαίνεται πως έχει ο Λεονάρντο.

Μετά λοιπόν το ζωηρό ενδιαφέρον κινεζικού συλλόγου (το οποίο μετουσιώθηκε σε πρόταση 800.000 ευρώ στην ΑΕΚ αλλά δεν δείχνει να συγκινεί τον ίδιο) τον Βραζιλιάνο φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» και η Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «Haber10.com», η πρωταθλήτρια Τουρκίας ενδιαφέρεται για το «μεγάλο όπλο» της ΑΕΚ (όπως τον χαρακτηρίζει), αλλά μονάχα σε περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Αφού γίνεται λοιπόν αναφορά στα οικονομικά προβλήματα της «Ένωσης» και στο γεγονός πως εξαιτίας τους η ομάδα έχασε τη συμμετοχή στην Ευρώπη, σημειώνεται πως η Γαλατασαράι θα επιδιώξει να επωφεληθεί εφόσον ο Λεονάρντο καταθέσει προσφυγή (όπως έχει δικαίωμα).

Άλλωστε, όπως σημειώνεται και στο δημοσίευμα, στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου υπάρχει ρήτρα 3 εκατ. ευρώ -ποσό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει η Γαλατά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x