Stoiximan Super League

Πάει και Ρουμανία η ΑΕΚ

Εκτός συνόρων θα ξεκινήσει (επισήμως τουλάχιστον) η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης που της έγινε, αποστολή της «Ένωσης» αποτελούμενη κατά κύριο λόγο από νέους παίκτες θα ταξιδέψει στη Ρουμανία, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα.

Εκτός συνόρων θα ξεκινήσει (επισήμως τουλάχιστον) η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης που της έγινε, αποστολή της «Ένωσης» αποτελούμενη κατά κύριο λόγο από νέους παίκτες θα ταξιδέψει στη Ρουμανία, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα.

Στο διάστημα 10-16 Ιουλίου λοιπόν παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι ως δανεικοί, νεαροί που ήταν στην πρώτη ομάδα αλλά δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, παίκτες από την ομάδα Νέων και άλλοι που ενδεχομένως θα έχουν αποκτηθεί θα πραγματοποιήσουν μίνι-προετοιμασία στη γειτονική χώρα.

Θα δώσουν, δε, και δυο φιλικά παιχνίδια -ένα με την Πετρολούλ στις 13 του μήνα (το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα την Τετάρτη από το site του συλλόγου) και άλλο ένα στις 15.

Έπειτα η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα που θα έχει ξεκινήσει από τις 13 του μήνα εργομετρικά. Κι αφού για εννέα μέρες θα γίνονται προπονήσεις στα Σπάτα, η ΑΕΚ θ’ αναχωρήσει στις 25 του μήνα για το Πρέστον, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x