Stoiximan Super League

Εκπτώσεις και δώρα από την ΑΕΚ

Την πιο φιλική τιμή των τελευταίων ετών έχουν και επισήμως από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ. Όπως είχε προαναγγελθεί μετά την απόφαση του Θωμά Μαύρου, ξεκίνησε η διάθεση των καρτών στη μειωμένη (και ενιαία πέραν των επισήμων) τιμή των 150 ευρώ. Εκτός της έκπτωσης όμως, η ΠΑΕ ανταμείβει και όσους αγόρασαν διαρκείας με 250 ευρώ, δίνοντάς τους την επιλογή -είτε να εισπράξουν τη διαφορά, είτε να πάρουν δώρο ένα ακόμα εισιτήριο στην ίδια θύρα.

Την πιο φιλική τιμή των τελευταίων ετών έχουν και επισήμως από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ.

Όπως είχε προαναγγελθεί μετά την απόφαση του Θωμά Μαύρου, ξεκίνησε η διάθεση των καρτών στη μειωμένη (και ενιαία πέραν των επισήμων) τιμή των 150 ευρώ.

Εκτός της έκπτωσης όμως, η ΠΑΕ ανταμείβει και όσους αγόρασαν διαρκείας με 250 ευρώ, δίνοντάς τους την επιλογή -είτε να εισπράξουν τη διαφορά, είτε να πάρουν δώρο ένα ακόμα εισιτήριο στην ίδια θύρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα παρακάτω:

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου, ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας, όπου ο κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε ελεύθερη θέση.

Η τιμή στο πέταλο 1-35 διαμορφώνεται στα 120 ευρώ και σε όλες τις υπόλοιπες θύρες (εκτός 29 και επίσημα) στα 150 ευρώ για τα κανονικά διαρκείας και στα 75 ευρώ για τα παιδικά.

Οι φίλαθλοι που είχαν αγοράσει διαρκείας με αξία 160 ευρώ, έχουν το δικαίωμα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε θύρα με τη νέα τιμή των 150 ευρώ.

Οι φίλαθλοι που είχαν αγοράσει διαρκείας με αξία 250 ευρώ έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή της διαφοράς στο ποσό που αγόρασαν ή να προμηθευτούν ένα επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ στη θύρα της επιλογής τους (αντίστοιχης αξίας).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, μπορείτε να καλέσετε το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος εισιτηρίων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x