Stoiximan Super League

Στην ΑΕΚ κι ο Τσιάρτας!

Και η «κιτρινόμαυρη» επιστράτευση που κήρυξε ο Θωμάς Μαύρος συνεχίζεται! Μετά τη συμφωνία με τον Χρήστο Κωστή για τη θέση του γενικού αρχηγού και με τον για εκείνη του προπονητή, η μεγάλη μορφή της ΑΕΚ ανέθεσε στον Βασίλη Τσιάρτα το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Επιστροφή και για τους Παπαιωάννου και Νεστορίδη, που θα αποτελέσουν άμεσους συνεργάτες του Μαύρου στη διοίκηση.

Και η «κιτρινόμαυρη» επιστράτευση που κήρυξε ο Θωμάς Μαύρος συνεχίζεται!

Μετά τη συμφωνία με τον Χρήστο Κωστή για τη θέση του γενικού αρχηγού και με τον Βαγγέλη Βλάχο για εκείνη του προπονητή, η μεγάλη μορφή της ΑΕΚ ανέθεσε στον Βασίλη Τσιάρτα το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Επιστροφή και για τους Παπαιωάννου και Νεστορίδη, που θα αποτελέσουν άμεσους συνεργάτες του Μαύρου στη διοίκηση.

Η αρχική πρόθεση του Θωμά Μαύρου, δεδομένης και της απόφασης να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον Άρναρ Γκρέταρσον, ήταν να αφήσει κενή τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Μετά από συζήτηση που είχε ωστόσο με τον Βασίλη Τσιάρτα (παρόντος και του Χρήστου Κωστή) αποφάσισε πως ο πρώην άσος μπορεί να προσφέρει στη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Όχι μονάχα λόγω των ποδοσφαιρικών γνώσεων και διασυνδέσεων του (ο Τσιάρτας ενεργοποιείται ως μάνατζερ) αλλά και λόγω του ότι ταιριάζει στο προφίλ της ΑΕΚτζήδικης πανστρατιάς που επιχειρεί.

Αυτής που ξεκίνησε με την πρόσληψη του Κωστή σε ρόλο γενικού αρχηγού, συνεχίστηκε με τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο για να κάτσει στον πάγκο και -εκτός του Τσιάρτα- θα συνεχιστεί με την επιστροφή και των Μίμη Παπαϊωάννου και Κώστα Νεστορίδη. Ο πρώτος αρνήθηκε το πόστο του υπεύθυνου ακαδημιών αλλά θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του Μαύρου στη διοίκηση, ενώ τιμητικό ρόλο συμβούλου θα έχει ο θρυλικός «Νέστορας».

Όλοι οι προαναφερθέντες θα δώσουν το «παρών» την Τρίτη στις εγκαταστάσεις των Σπάτων προκειμένου να πιάσουν αμέσως δουλειά και να ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x