Stoiximan Super League

Δεν το βάζει κάτω η Λιλ για Κλωναρίδη

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη παρουσιάζεται η Λιλ. Όπως αποκαλύπτει η SportDay, η γαλλική ομάδα επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από την ΑΕΚ στις 650.000 ευρώ. «», δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στη SportDay.

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη παρουσιάζεται η Λιλ.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, η γαλλική ομάδα επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από την ΑΕΚ στις 650.000 ευρώ.

Τώρα οι «λιλουά» προσφέρουν άμεσα 800.000 ευρώ, ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη 10% και διάφορα μπόνους σχετικά με τις συμμετοχές του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η διαφορά στο οικονομικό, σε σχέση με την πρώτη προσφορά, δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά το δέλεαρ για την Ένωση είναι τα μετρητά.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Γάλλοι γνωρίζουν πως η «Ενωση» βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση, άρα έχει μεγάλη ανάγκη για χρήματα και γι' αυτό πρότειναν επί τόπου πληρωμή της μεταγραφής.

Στον «δικέφαλο» ποντάρουν στην έντονη επιθυμία της Λιλ να αποκτήσει τον Κλωναρίδη και θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με ένα ποσό της τάξης του 1-1,2 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παρατήσουν τη συγκεκριμένη πρόταση και δεν αποκλείεται σύντομα να επιστρέψουν με νέα -τρίτη- πρόταση για τον νεαρό παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x