Stoiximan Super League

Μαύρος: «Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι»

Την που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη επιβεβαίωσε ο Θωμάς Μαύρος, μιλώντας στη SportDay. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε στον νέο «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ ότι έχει την απόλυτη στήριξή του και θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστεί. Επίσης, του ανέφερε πως θα βοηθήσει όπως μπορεί, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την επιμήκυνση του αριθμού των δόσεων προς την Εφορία και το άρθρο 44.

Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη επιβεβαίωσε ο Θωμάς Μαύρος, μιλώντας στη SportDay.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε στον νέο «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ ότι έχει την απόλυτη στήριξή του και θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστεί.

Επίσης, του ανέφερε πως θα βοηθήσει όπως μπορεί, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την επιμήκυνση του αριθμού των δόσεων προς την Εφορία και το άρθρο 44.

«Εγινε μια πολύ ωραία κουβέντα. Είναι προς τιμήν του που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε αυτή η προσπάθεια», δήλωσε ο Μαύρος.

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Τσιάρτας και ο Χρήστος Κωστής έχουν ήδη πιάσει δουλειά, αλλά η συνεργασία τους με την ΑΕΚ δεν έχει επικυρωθεί. Και δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση στα οικονομικά.

Το αρχικό πλάνο προβλέπει ο νέος τεχνικός διευθυντής μαζί με τον γενικό αρχηγό να εργάζονται για το επόμενο δίμηνο χωρίς συμβόλαιο. Εφόσον εξομαλυνθεί μέχρι τότε η κατάσταση, τότε θα πέσουν οι υπογραφές από την εμπλεκόμενες πλευρές. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην περίπτωση του Θωμά Μαύρου.

Παράλληλα με την… κοσμογονία που παρατηρείται στην ΠΑΕ, η ΑΕΚ σήμερα έχει και το μέτωπο της Σούπερ Λίγκας όπου σήμερα συνεδριάζει για δύο θέματα που καίνε την «Ενωση»: Την εξομάλυνση των ποινών λόγω μη αδειοδότησης και τη σύσταση κοινού μετώπου για τις επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x