Stoiximan Super League

ΑΕΚ… σταθερά κι αμείωτα

Το στιχάκι που διαχρονικά ακούγεται απ’ την εξέδρα προκειμένου να περιγράψει την αγάπη της για την ΑΕΚ θυμίζει η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας μετά την πρωτοβουλία του Θωμά Μαύρου. Παρόλο που οι προσδοκίες του ίδιου και ο αριθμός που χρειάζεται η «Ένωση» για ν’ αναπνεύσει είναι αρκετά μεγαλύτερα, εντούτοις οι 603 που αγόρασαν σήμερα κάρτες διατήρησαν σταθερή την διάθεση και φτάνοντας περίπου τις 4.000 συνολικά επιτρέπουν αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Το στιχάκι που διαχρονικά ακούγεται απ’ την εξέδρα προκειμένου να περιγράψει την αγάπη της για την ΑΕΚ θυμίζει η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας μετά την πρωτοβουλία του Θωμά Μαύρου.

Παρόλο που οι προσδοκίες του ίδιου και ο αριθμός που χρειάζεται η «Ένωση» για ν’ αναπνεύσει είναι αρκετά μεγαλύτερα, εντούτοις οι 603 που αγόρασαν σήμερα κάρτες διατήρησαν σταθερή την διάθεση και φτάνοντας περίπου τις 4.000 συνολικά επιτρέπουν αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Διότι το γεγονός πως ο αριθμός παραμένει στα ίδια επίπεδα με αυτά της Τρίτης (622 διατέθηκαν χθες, 603 σήμερα συν 100 δωρεάν σε όσους είχαν αγοράσει με τις προηγούμενες τιμές) προφανώς δεν δικαιολογεί ενθουσιασμό στις τάξεις της ΠΑΕ. Εξάλλου και ο ίδιος ο Θωμάς Μαύρος έχει βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση.

Ωστόσο δημιουργεί αν μη τι άλλο ένα σταθερό ρεύμα που έχει φτάσει περίπου στις 4.000 συνολικά όσους έχουν σπεύσει να βοηθήσουν την ομάδα. Και δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα πως -όταν με το καλό βρει λύσεις στο ζωτικό θέμα με την Εφορία και αρχίσει να προχωρά ο αγωνιστικός σχεδιασμός από το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο του Μαύρου- θα δελεαστούν ακόμα περισσότεροι ΑΕΚτζήδες να βοηθήσουν, εξασφαλίζοντας παράλληλα θέση στο ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x