Stoiximan Super League

Δυο απουσίες με το «καλημέρα»!

Δεν ξεκινάει και με τους καλύτερο τρόπο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Στην τρίτη –μόλις- προπόνηση της νέας σεζόν, τραυματίστηκε ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος και δεν έβγαλε το πρόγραμμα, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους. Επέμβαση στο μάτι για τον Γιώργο Φωτάκη.

Δεν ξεκινάει και με τους καλύτερο τρόπο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Στην τρίτη –μόλις- προπόνηση της νέας σεζόν, τραυματίστηκε ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος και δεν έβγαλε το πρόγραμμα, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.

Στο μεταξύ, σε προγραμματισμένη επανορθωτική επέμβαση τραυματικού καταρράκτη με λέιζερ υποβλήθηκε ο Γιώργος Φωτάκης. Ο διεθνής μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε άδεια μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας, αναμένεται να επιστρέψει έχοντας αναρρώσει πλήρως μετά από περίπου είκοσι ημέρες.

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, χωρίς φυσικά τον Γιώργο Δώνη λόγω της γνωστής σοκαριστικής περιπέτειάς του- δόθηκε έμφαση κυρίως στις ασκήσεις τακτικής, ενώ ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο έκανε ο Δημήτρης Πόποβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x