Stoiximan Super League

Ελπίζουν σε ελαστικότητα

Προσπάθεια να βγουν αλώβητοι από τον έλεγχο της UEFA καταβάλλουν στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι νεώτερο στην υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη, οι παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν για να προλάβουν όσους περισσότερους διακανονισμούς μπορούν για να παρουσιάσουν (στα έγγραφα που θα σταλούν πιθανότατα σήμερα) μια βελτιωμένη (για οφειλές μέχρι τις 30 Ιουνίου) οικονομική εικόνα προς την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Προσπάθεια να βγουν αλώβητοι από τον έλεγχο της UEFA καταβάλλουν στον ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι νεώτερο στην υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη, οι παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν για να προλάβουν όσους περισσότερους διακανονισμούς μπορούν για να παρουσιάσουν (στα έγγραφα που θα σταλούν πιθανότατα σήμερα) μια βελτιωμένη (για οφειλές μέχρι τις 30 Ιουνίου) οικονομική εικόνα προς την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Οι Θεσσαλονικείς θα παρουσιάσουν έγγραφα στα οποία θα φαίνονται (πέρα από το 1.044.000 ευρώ που κέρδισε από την UEFA λόγω των τεσσάρων διεθνών) τα χρήματα που καταβλήθηκαν τους τελευταίους μήνες για να μειωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, η πώληση του Βιεϊρίνια, η μείωση του μπάτζετ κοντά στο 50% μετά και τις απομακρύνσεις πρωτοκλασάτων παικτών και η αδειοδότηση που πάρθηκε από την ΕΠΟ.

Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι το αρμόδιο όργανο της UEFA θα φανεί ελαστικό και δεν θα προχωρήσει στο χειρότερο σενάριο.

Στάσιμο του Σαββίδη

Καμία πρόθεση να προχωρήσει άμεσα την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ δεν δείχνει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού προτεραιότητα για εκείνον αποτελούν οι επιχειρήσεις που διατηρεί στη Ρωσία. Δεν αποκλείεται, όμως, ο ομογενής επιχειρηματίας να έρθει στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στους Θανάση Κατσαρή και Ζήση Βρύζα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x