Stoiximan Super League

Μένει ο Μπουμσόνγκ

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε συνάντηση σήμερα με τους υπεύθυνους της ομάδας στην οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα όσα συζήτησαν. Πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την επέκταση του συμβολαίου του «Μπουμ» και μάλιστα με τους οικονομικούς όρους που ήθελε το «τριφύλλι». Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως απάντηση σε σημερινά βρετανικά δημοσιεύματα που ήθελαν την Γουέστ Χαμ να διαπραγματεύεται για την απόκτησή του ως πάρει ελεύθερο.

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε συνάντηση σήμερα με τους υπεύθυνους της ομάδας στην οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα όσα συζήτησαν.

Πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την επέκταση του συμβολαίου του «Μπουμ» και μάλιστα με τους οικονομικούς όρους που ήθελε το «τριφύλλι», παρά το γεγονός πως βρετανικά δημοσιεύματα ήθελαν την Γουέστ Χαμ να διαπραγματεύεται με τον Γάλλο και να θέλει να τον πάρει ελεύθερο.

Το συμβόλαιο του Γάλλου έληγε το καλοκαίρι του 2013 και οι ετήσιες απολαβές του ήταν 1.100.000€. Αρχικά, ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει στον Γάλλο να μειώσει στο 40% το συμβόλαιό του, αλλά στη συνέχεια του έκανε πρόταση να πάρει όλο το ποσό του αλλά σε δύο χρόνια. Κι έτσι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με τον στόπερ του «τριφυλλιού» να παίρνει 600.000€ τον χρόνο.

Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός πως τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό έλεγαν άλλα. Αφού ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Daily Mail, Σιμόν Τζόουνς, υποστήριζε ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος, χωρίς να πληρωθούν οι «πράσινοι». Εξάλλου, η Γουέστ Χαμ στην παρούσα φάση εξετάζει ποδοσφαιριστές τους οποίους μπορεί να αποκτήσει χωρίς να χρειαστεί να αποζημιώσει τις ομάδες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x