Stoiximan Super League

«Στοίχημα για μένα ο Παναθηναϊκός»

Την επιθυμία να αγωνιστεί στο Champions League με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ιμπραΐμ Σισοκό, λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Ιβοριανός εξτρέμ θα υποβληθεί σήμερα το πρωί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για τον επόμενο έναν χρόνο στο «τριφύλλι». Σήμερα ή το αργότερο αύριο τελειώνει και η υπόθεση του Αντρέ Πίντο. Ωστόσο, οι «πράσινοι» αναμένεται ακόμη και σήμερα να πραγματοποιήσουν το τέταρτο μεταγραφικό χτύπημά τους!

Την επιθυμία να αγωνιστεί στο Champions League με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ιμπραΐμ Σισοκό, λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ο Ιβοριανός εξτρέμ θα υποβληθεί σήμερα το πρωί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για τον επόμενο έναν χρόνο στο «τριφύλλι».

Ο 20χρονος παίκτης θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπουργκ, στην οποία ήθελε να τον κρατήσει ο Φέλιξ Μάγκατ και η επιθυμία του παίκτη ανάγκασε τη γερμανική ομάδα να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «πράσινων».

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα στοίχημα για μένα. Ηρθα σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, μεγαλύτερο από τη Βόλφσμπουργκ. Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού έκανα τα πάντα για να με δώσει η ομάδα μου. Θέλω πολύ να παίξω στο Champions League με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς άσου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να κλείσει τυπικά η υπόθεση του Αντρέ Πίντο (θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας) για τον οποίο βρέθηκε φόρμουλα με την Πόρτο για την μεταγραφή του.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το τέταρτο μεταγραφικό χτύπημά τους (μετά τον Μπαρμπαρούση, τον Σισόκο και τον Πίντο). Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» φέρονται να βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση ενός χαφ, ενώ ταυτόχρονα ψάχνονται για κάποιον επιθετικό. Ίσως ο μέσος να έρθει ακόμα και σήμερα, να υπογράψει και να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει νέα και καθοριστική επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Καραγκούνη. Θα γίνει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον «τυπάρα» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα ή δύο χρόνια. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x