Stoiximan Super League

«Πετρογκόλ» για άλλα τρία χρόνια!

Συμφωνία σε όλους τους τομείς μεταξύ Παναθηναϊκού και Αντώνη Πετρόπουλου. Το συμβόλαιο του επιθετικού του «τριφυλλιού» έληγε το Δεκέμβρη του 2012 και οι «πράσινοι» του πρότειναν ανανέωση μέχρι τον Ιούνιο του 2015, δείχνοντας έμπρακτα πως τον υπολογίζουν.

Συμφωνία σε όλους τους τομείς μεταξύ Παναθηναϊκού και Αντώνη Πετρόπουλου.

Το συμβόλαιο του επιθετικού του «τριφυλλιού» έληγε το Δεκέμβρη του 2012 και οι «πράσινοι» του πρότειναν ανανέωση μέχρι τον Ιούνιο του 2015, δείχνοντας έμπρακτα πως τον υπολογίζουν.

Αυτό ήταν και το σημαντικότερο σημείο της συζήτησης, αφού το πρόβλημα του Πετρόπουλου ήταν η μικρή του συμμετοχή. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες της Ελλάδας, αλλά με το που άκουσε από επίσημα χείλη της ομάδας του πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για αυτό και του προτείνεται επιπλέον τριετία, οι κάμψεις του αντιστάθηκαν.

Και επειδή είναι γνωστό πως τρέφει και συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό, ο Αντώνης Πετρόπουλος έκανε αυτό που έλεγε η καρδιά του και συμφώνησε μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος των υπογραφών, οι οποίες αναμένεται να πέσουν μέχρι την Παρασκευή το αργότερο. Αν και το πιθανότερο σενάριο, είναι αυτό να γίνεται την Τετάρτη, ανάμεσα στις δύο προπονήσεις του «τριφυλλιού».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x