Stoiximan Super League

Μιλάει με Παππά

Συνάντηση μέσα στις επόμενες μέρες θα επιδιώξει να έχει ο Θωμάς Μαύρος με τον Πέτρο Παππά. Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ θέλει να διαπιστώσει αν ο γνωστός επιχειρηματίας προτίθεται να στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά του, αφού έχει καταλάβει ότι μόνος του ο κόσμος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Εκείνο που η Ένωση έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να δώσει στην ομάδα τα χρήματα που χρειάζεται όχι απλά για να ορθοποδήσει, αλλά κυρίως για να μείνει ζωντανή.

Συνάντηση μέσα στις επόμενες μέρες θα επιδιώξει να έχει ο Θωμάς Μαύρος με τον Πέτρο Παππά.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ θέλει να διαπιστώσει αν ο γνωστός επιχειρηματίας προτίθεται να στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά του, αφού έχει καταλάβει ότι μόνος του ο κόσμος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Εκείνο που η Ένωση έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να δώσει στην ομάδα τα χρήματα που χρειάζεται όχι απλά για να ορθοποδήσει, αλλά κυρίως για να μείνει ζωντανή.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνες που ήλπιζαν στην ΑΕΚ. Ακόμα πιο «σφιχτά» είναι τα πράγματα με τη «δήλωση συμμετοχής», στην οποία ο Μαύρος στηρίζει πολλά για τη συγκέντρωση χρημάτων. Για αυτό τον λόγο προτίθεται το επόμενο διάστημα να συναντηθεί με κάποιους επιχειρηματίες που έχουν τη δυνατότητα -αν βέβαια το επιθυμούν- να συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθειά του.

Το βάρος αυτή τη στιγμή πέφτει στον Πέτρο Παππά με τον οποίο είχε συναντηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς να πάρει απάντηση για το αν αυτός προτίθεται ή όχι να βοηθήσει. Κάτι που ελπίζει να συμβεί στη συνάντηση που προσπαθεί να έχουν άμεσα οι δύο άνδρες.

Ο Μαύρος θέλει να πείσει τον επιχειρηματία για την οριακή κατάσταση του πράγματος ώστε να συνεισφέρει, ενώ σκοπεύει να μιλήσει και με άλλους «Ενωσίτες» που έχουν την οικονομική επιφάνεια να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη περίοδο την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x