Stoiximan Super League

Δεν θα ‘ναι ωραία χωρίς τον Γεωργέα…

Σίγουρα αλλιώς είχε φανταστεί το «αντίο» του. Και σίγουρα η ΑΕΚ (και ο Θωμάς Μαύρος) αλλιώς ήθελαν να του το πουν. Η ουσία είναι όμως πως έπειτα από 12 χρόνια, ο Νίκος Γεωργέας δεν θα ξαναπαίξει στην «Ένωση». Ο περιορισμός των τριών κινήσεων -λόγω της μη αδειοδότησης- και η προτεραιότητα που κρίνεται ότι πρέπει να δοθεί σε νεότερους παίκτες θα έχει ως αποτέλεσμα ένα διαζύγιο ανάξιο της τεράστιας προσφοράς του «Φούλη» με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σίγουρα αλλιώς είχε φανταστεί το «αντίο» του.

Και σίγουρα η ΑΕΚ (και ο Θωμάς Μαύρος) αλλιώς ήθελαν να του το πουν.

Η ουσία είναι όμως πως έπειτα από 12 χρόνια, ο Νίκος Γεωργέας δεν θα ξαναπαίξει στην «Ένωση».

Ο περιορισμός των τριών κινήσεων -λόγω της μη αδειοδότησης- και η προτεραιότητα που κρίνεται ότι πρέπει να δοθεί σε νεότερους παίκτες θα έχει ως αποτέλεσμα ένα διαζύγιο ανάξιο της τεράστιας προσφοράς του «Φούλη» με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η απόφαση του να έμενε και φέτος ο Γεωργέας δεν θα ήταν δεδομένη μόνο για λόγους τιμής. Αλλά και διότι -όπως έδειξε πέρυσι- τα 36 χρόνια του δεν τον εμπόδιζαν να συνεχίσει αυτό που τον έκανε ήρωα στα μάτια των φίλων της ΑΕΚ: Να τα δίνει όλα και να μοιάζει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υπόλοιπους -νεότερους και μη.

Πέραν όμως του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, η τραγική οικονομική κατάσταση της «Ένωσης» δίνει ένα ακόμα χτύπημα στο γόητρό της. Όχι απλά να μην μπορεί να διατηρήσει όποιον παίκτη θέλει στο ρόστερ της (λόγω των αποφάσεων της Σούπερ Λίγκας). Αλλά και να μην μπορεί να αποχαιρετήσει όπως του αξίζει ένα από τα τρία «σύμβολα» που της είχαν απομείνει μαζί με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο.

Μπορεί λοιπόν ο Γεωργέας -παρά την αναμφισβήτητη εκτίμηση που τυγχάνει και από τον Θωμά Μαύρο- να μην κρίνεται ως υποψήφιος για μια από τις τρεις θέσεις (μεταγραφών ή ανανεώσεων) στην ΑΕΚ. Δεν θα σταματήσει ποτέ όμως να κρίνεται υποψήφιος για μια από τις θέσεις των πιο λατρεμένων στην καρδιά των φιλάθλων της.

Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x