Stoiximan Super League

Η «πρώτη» του Ολυμπιακού (pics)

Ιδιαίτερα «ζεστό» ήταν το καλωσόρισμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον Σάββα Θεοδωρίδη στην επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού εν όψει της νέας περιόδου. Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων» σήκωσε… μανίκια στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη λίγο μετά τις 19:00, δίνοντας τις πρώτες οδηγίες προς τους νέους ποδοσφαιριστές του. Όλα όσα έγιναν και πολλές φωτογραφίες.

Ιδιαίτερα «ζεστό» ήταν το καλωσόρισμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον Σάββα Θεοδωρίδη στην επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού εν όψει της νέας περιόδου.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων» σήκωσε… μανίκια στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη λίγο μετά τις 19:00, δίνοντας τις πρώτες οδηγίες προς τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Παρόντες ήταν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ντιελνά, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Γιαννιώτης, Σιόβας, Καραγκούνης), όπως επίσης οι Τάτος, Σουμπίνιο, Χαβίτο και Ζαραδούκας που επέστρεψαν από δανεισμό.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Χολέμπας απουσίαζαν από την πρώτη, καθώς έχουν εξασφαλίσει λίγες μέρες παραπάνω ξεκούραση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και έχει αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να επανέλθει.

Το πρόγραμμα του Ίβηρα τεχνικού περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και διατάσεις, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, με το προπονητικό τιμ να δίνει συνεχώς οδηγίες. Οι τέσσερις γκολκίπερ της ομάδας, Κάρολ, Μέγιερι, Δασκαλάκης και Γιαννιώτης γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Αλεξούδη.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο δίτερμα, ενώ φινάλε δόθηκε με ομιλία του Λεονάρντο Ζαρντίμ προς τους νέους παίκτες του. Επόμενη συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x