Stoiximan Super League

Επισημοποιούνται… οι Πάντελιτς και Καραγκούνης!

Την Πέμπτη (5/7) αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τους Μάρκο Πάντελιτς και Βασίλη Καραγκούνη. Επίσης, την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί στις 13:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη να γίνει η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας του Πειραιά και συγκεκριμένα των Μανωλάς, Σιόβας, Τάτου, Ζαραδούκα, Βλαχοδήμου και Γιαννιώτη.

Την Πέμπτη (5/7) αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τους Μάρκο Πάντελιτς και Βασίλη Καραγκούνη.

Επίσης, την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί στις 13:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη να γίνει η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας του Πειραιά και συγκεκριμένα των Μανωλά, Σιόβα, Τάτου, Ζαραδούκα, Βλαχοδήμου και Γιαννιώτη.

Ο Πάντελιτς έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του, αποδεικνύοντάς το και στην «πρώτη» του Ολυμπιακού, με την ανανέωση του συμβολαίου του να θεωρείται δεδομένη και να χρειάζεται μόνο την επίσημη ανακοίνωση.

Την πρώτη «ερυθρόλευκη»… γεύση πήρε την Τετάρτη (4/7) και ο νεαρός Βασίλης Καραγκούνης, του οποίου απόκτηση αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη (5/7) μαζί με την επέκταση της συνεργασίας με τον Σέρβο επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x