Stoiximan Super League

Καλημέρα και… κουράγιο, ΑΕΚ!

Μια «πρώτη» που εύχεται να είναι η… τελευταία με τέτοιες συνθήκες έκανε σήμερα η ΑΕΚ. Υπό το βλέμμα του Θωμά Μαύρου, με τις ευλογίες του «κιτρινόμαυρου» πατέρα Τιμόθεου και τις του Βαγγέλη Βλάχου για μια ΑΕΚ «που θα ξανακερδίσει τη χαμένη της αξιοπρέπεια», οι (λίγοι) παλιοί και οι (ενθουσιώδεις) νέοι έκαναν ποδαρικό στη δυσκολότερη σεζόν των τελευταίων ετών.

Μια «πρώτη» που εύχεται να είναι η… τελευταία με τέτοιες συνθήκες έκανε σήμερα η ΑΕΚ.

Υπό το βλέμμα του Θωμά Μαύρου, με τις ευλογίες του «κιτρινόμαυρου» πατέρα Τιμόθεου και τις προτροπές του Βαγγέλη Βλάχου για μια ΑΕΚ «που θα ξανακερδίσει τη χαμένη της αξιοπρέπεια», οι (λίγοι) παλιοί και οι (ενθουσιώδεις) νέοι έκαναν ποδαρικό στη δυσκολότερη σεζόν των τελευταίων ετών.

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις ενδεχομένως να είναι αρκετές τη φετινή χρονιά για την ΑΕΚ.

Και με μια τέτοια, τους νέους (σε ηλικία) παίκτες να είναι πολύ περισσότεροι από τους «παλιούς», ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για την «Ένωση».

Μετά λοιπόν τον αγιασμό από τον -γνωστών κιτρινόμαυρων αισθημάτων- πατέρα Τιμόθεο Κηλίφη και τη μικρή ομιλία του Βαγγέλη Βλάχου στα αποδυτήρια (στην οποία προσπάθησε να τους ντοπάρει ψυχολογικά και να τους τονίσει πόσο σημαντική είναι η ευκαιρία που παίρνουν στην ΑΕΚ) οι «κιτρινόμαυροι» βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο των Σπάτων.

Εκεί όπου βρέθηκαν κανονικά ο Λεονάρντο (παρά την πιθανότατη πώλησή του) ο Γκερέιρο (παρόλο που έφτασε σε συμφωνία για να λύσει το συμβόλαιό του), αλλά και ο Πορτογάλος στόπερ, Γιάγκο Φερνάντες, που ξεκίνησε ήδη να δοκιμάζεται από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Το «παρών», όμως, στα Σπάτα έδωσαν και οι νεαροί που επιλέχθηκαν από τον Βλάχο για να ακολουθήσουν την προετοιμασία στο Πρέστον (Τσαμουρλίδης, Καπουράνης, Κοτσαρίδης, Παπαδημητρίου, Ντούμπερετ, Γροντής, Νικολιάς, Κωνσταντίνος Βλάχος) οι Νικόλτσης, Τσουκαλάς (που έκαναν και πέρυσι προετοιμασία με την πρώτη ομάδα), αλλά και ο Φροξυλιάς (που έκανε ατομικό πρόγραμμα φορώντας νάρθηκα λόγω ενός περσινού τραυματισμού του).

Απών, αντίθετα, ήταν ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, που έφτασε επίσης σε συμφωνία και παρόλο που βρέθηκε στα Σπάτα, είχε άδεια να μη συμμετάσχει στην προπόνηση. Αλλά και ο Ανέστης Αργυρίου, του οποίου η λύση συμβολαίου επίσης έχει δρομολογηθεί και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου και υπό το βλέμμα 50 περίπου οπαδών, του Θωμά Μαύρου, των συνεργατών του (Κωστή, Τσιάρτα), παλαιμάχων παικτών της ομάδας (Παπαϊωάννου, Σεραφείδης, Καραφέσκος, Συμιγδαλάς), αλλά και των Δημητρέλου-Μπόβαλη, που επίσης βρέθηκαν στα Σπάτα.

Μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις, δε, έπαιξαν και το πρώτο διπλό της χρονιάς, στο οποίο ο Δημήτρης Σιαλμάς πέτυχε το «παρθενικό» τέρμα της σεζόν και ο ενθουσιασμός των νεαρών μετατράπηκε σε ό,τι πιο ελπιδοφόρο μπορεί να αντλήσει από τη φετινή πρεμιέρα της η ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x