Stoiximan Super League

«Τελειώνουν» τη μεταγραφή Μάκου!

Η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει ακόμα την μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου στη Μόναχο 1860, ωστόσο γερμανικά ΜΜΕ τη θεωρούν ήδη δεδομένη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδας που ασχολείται με θέματα του βαυαρικού συλλόγου, ο Έλληνας μέσος δεν έχει συμφωνήσει απλά για διετές συμβόλαιο, αλλά και θα ταξιδέψει σήμερα στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει ακόμα την μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου στη Μόναχο 1860, ωστόσο γερμανικά ΜΜΕ τη θεωρούν ήδη δεδομένη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδας που ασχολείται με θέματα του βαυαρικού συλλόγου, ο Έλληνας μέσος δεν έχει συμφωνήσει απλά για διετές συμβόλαιο, αλλά και θα ταξιδέψει σήμερα στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το site «dieblaue24» (σε δημοσίευμα με τίτλο «ο Μάκος είναι λιοντάρι») ο διακαής πόθος του τεχνικού Ράινερ Μάουρερ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Μόναχο 1860.

Μιλά λοιπόν για συμφωνία που προβλέπει 350.000 ευρώ για την ΑΕΚ συν 100.000 ευρώ αν ανέβει η ομάδα στην Μπουντεσλίγκα και μπόνους εφόσον πιάσει 25 συμμετοχές. Τονίζεται, επίσης, πως η «Ένωση» ζητά και ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Σε επόμενη ανάρτησή της, ωστόσο, η γερμανική ιστοσελίδα προχωρά ακόμα περισσότερο το θέμα, τονίζοντας πως ο Μάκος θα ταξιδέψει σήμερα στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ξεκινήσει από βδομάδα προπονήσεις (λόγω της άδειας που έχει μετά τη συμμετοχή του στο Euro 2012).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x