Stoiximan Super League

«Παγώνει» του Ρουίς

Εκεί που η μεταγραφή του Άλαν Ρουίς έμοιαζε δεδομένη, ο Ολυμπιακός, όπως έκανε γνωστό, αποφάσισε να «παγώσει» το θέμα. Ο λόγος, σύμφωνα με την ΠΑΕ, είναι ότι οι απαιτήσεις των Αργεντινών ξαφνικά αυξήθηκαν ενώ στην διαπραγμάτευση εμφανίζονται συνεχώς νέα πρόσωπα και εταιρείες που φέρονται να έχουν τα δικαιώματά του. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας χαρακτηρίζουν στον Πειραιά τα περί συμφωνίας με την Ελάζιγκσπορ για Μήτρογλου.

Εκεί που η μεταγραφή του Άλαν Ρουίς έμοιαζε δεδομένη, ο Ολυμπιακός, όπως έκανε γνωστό, αποφάσισε να «παγώσει» το θέμα. Ο λόγος, σύμφωνα με την ΠΑΕ, είναι ότι οι απαιτήσεις των Αργεντινών ξαφνικά αυξήθηκαν ενώ στην διαπραγμάτευση εμφανίζονται συνεχώς νέα πρόσωπα και εταιρείες που φέρονται να έχουν τα δικαιώματά του.

Το θέμα της απόκτησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είχε από την αρχή αρκετά… βήματα τα οποία έπρεπε να γίνουν και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον παίκτη και τον Κοσεντίνο αλλά γνωρίζοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα των δικαιωμάτων και το πού αυτά ανήκουν, ζητούσε ένα χαρτί από την Χιμνάσια που να επιβεβαιώνει ότι δίνει το 60% έναντι 700 χιλιάδων ευρώ.

Εκεί που όλα έδειχναν έτοιμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να «παγώσει» το θέμα εξαιτίας του ότι οι απαιτήσεις των Αργεντινών αυξάνονταν συνεχώς ενώ επιπλέον στις διαπραγματεύσεις εμφανίζονταν συνέχεια νέα πρόσωπα και εταιρείες. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θεωρεί ότι με δεδομένο πως το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε έναν χρόνο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και εάν ξεκαθαρίσει το τοπίο, δεν θα «τρέξει» καμία εξέλιξη για τον Ρουίς.

Από εκεί και πέρα, η ενημέρωση από την ΠΑΕ, χαρακτηρίζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας αυτά που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν την τουρκική Ελάζιγκσπορ να έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Τέλος, επαναλαμβάνεται από τους Πειραιώτες ότι οι Μασάδο και Τσάβες είναι στην λίστα των μεταγραφών αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αν δεν δοθεί η συγκατάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x