Stoiximan Super League

Πώς είδαμε τον Σισοκό…

Τα φώτα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, όπως ήταν λογικό, έπεσαν πάνω στα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας. Τον Σισοκό και τον Βελάσκες. Ο Ιβοριανός, έδειξε πολλά καλά στοιχεία.

Τα φώτα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, όπως ήταν λογικό, έπεσαν πάνω στα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας.

Τον Σισοκό και τον Βελάσκες.

Ο Ιβοριανός, έδειξε πολλά καλά στοιχεία.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Σισοκό χρησιμοποιήθηκε ως ο παίκτης πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 του Φερέιρα. Και ο ρόλος, του ταίριαξε αρκετά η αλήθεια είναι. Ήταν πολύ κινητικός, ζητούσε μπάλα συνέχεια πηγαίνοντας μία δεξιά, μία αριστερά και πάντοτε, είχε στο μυαλό του να βρει τον φορ. Πράγμα που έκανε πολύ καλά με κάθετες σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις που βρήκε τον Τοτσέ.

Φάνηκε ξεκάθαρα, πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθάει αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας του. Διότι είναι δραστήριος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και είναι δυνατός, χρησιμοποιώντας πολύ καλά το κορμί του.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε αριστερά και δεν βοήθησε πολύ. Λίγο η κούραση, λίγο οι συχνές αλλαγές του Φερέιρα, λίγο το ότι δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως σε μία ομάδα που έχει κάνει 5 προπονήσεις και λίγο ο ρυθμός του αγώνα που δεν βοηθούσε, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Εκτός, εάν δεν μπορεί να βοηθήσει το ίδιο καλά στα πλάγια της επίθεσης. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε ακόμη, αλλά από τα πρώτα στοιχεία, ο Σισοκό δείχνει πως θα βοηθήσει φέτος τον Παναθηναϊκό.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x