Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Βελτίωση στην τελική προσπάθεια»

Σημάδια βελτίωσης στην απόδοση του Παναθηναϊκού διέκρινε ο Νούνο Αλμέιδα, σχολιάζοντας το φιλικό με την Ελ Γιαΐς (1-0). Ο άμεσος συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο των «πράσινων», επέστησε την προσοχή στην βελτίωση της τελικής προσπάθειας.

Σημάδια βελτίωσης στην απόδοση του Παναθηναϊκού διέκρινε ο Νούνο Αλμέιδα, σχολιάζοντας το φιλικό με την Ελ Γιαΐς (1-0).

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο των «πράσινων», επέστησε την προσοχή στην βελτίωση της τελικής προσπάθειας.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα ήμασταν καλύτεροι και είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα τέρματα για να είμαστε πιο άνετοι και ποιο ήρεμη στην συνέχεια του παιχνιδιού».

Η αλλαγή του συστήματος στο δεύτερο ημίχρονο έγινε για να χρησιμοποιηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές ή το σκέφτεστε;
«Και για τα δυο. Σκοπός μας είναι να δοθεί δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Θα έλεγα ότι υπάρχει ισορροπία αυτή τη στιγμή. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο και από εδώ και πέρα βλέπουμε και ξεκαθαρίζουμε για την συνέχεια».

Στο επόμενο φιλικό αναμένεται να δούμε την ενδεκάδα που προορίζεται για βασική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα;
«Η απόφαση θα ληφθεί αύριο, όμως θα έλεγα ότι σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι και είδαμε ότι υπάρχουν περισσότεροι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό που μας λείπει και πρέπει να βελτιώσουμε και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί είναι το τελείωμα των φάσεων. Βέβαια δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα φιλικό παιχνίδι με ένα επίσημο. Αυτά τα φιλικά μας βοηθούν για να λάβουμε τις αποφάσεις που πρέπει και σε αυτά τα παιχνίδια παίζουμε με αυτοσυγκέντρωση γνωρίζοντας αυτά που πρέπει να κάνουμε για να είστε απόλυτα σοβαροί».

Γνωρίζουμε ότι ο Φορναρόλι θα είναι η επόμενη μεταγραφή, θα θέλατε να μας περιγράψετε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του;
«Εγώ προσωπικά δεν έχω επίσημα ενημέρωση για το συγκεκριμένο γεγονός άρα δεν μπορώ να σας πω κάτι για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ακόμα δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό. Επίσης θα ήθελα να πω για το παιχνίδι ότι στο δεύτερο ημίχρονο κατεβάσαμε λίγο τον ρυθμό και αυτό είναι δεδομένο λόγω των αλλαγών και αυτό επηρεάζει την ποιότητα μας αλλά θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x