Stoiximan Super League

Φορναρόλι και μετά… Κουίνσι

Συμπληρώνονται και τα τελευταία κενά του παζλ στο ρόστερ του νέου Παναθηναϊκού. Ήρθε και υπογράφει ο ανυπόμονος Φορναρόλι. Πρόταση για συνιδιοκτησία στην Αλ Σαντ για τον Κουίνσι έκαναν οι «πράσινοι». Για «οκτάρι» η επόμενη μεταγραφική κίνηση. Κρούσεις για πώληση παικτών δέχτηκαν στο «τριφύλλι», φήμες κάνουν λόγο για Καπίνο και Βύντρα.

Συμπληρώνονται και τα τελευταία κενά του παζλ στο ρόστερ του νέου Παναθηναϊκού. Ο Μπρούνο Φορναρόλι είναι από το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα, σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Οι «πράσινοι» θα πληρώσουν σε τρεις δόσεις τη Νασιονάλ Μοντεβίδεο και μία ακόμη ομάδα της Ουρουγουάης, τη Ρίβερ Μπόστον, ενώ το ύψος της μετακίνησης θα φτάσει τις 500.000 ευρώ.

Ο 24χρονος άσος με τα λιγοστά αγγλικά εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί (αλλά και να κατέβει από το αεροπλάνο, καθώς ξέχασε εκεί το σακάκι του). Πάντως την πρώτη του προπόνηση θα την κάνει την Παρασκευή.

Πρόταση συνιδιοκτησίας για Κουίνσι

Σε μία… μεσοβέζικη λύση για την απόκτηση του Κουίνσι καταφεύγει ο Παναθηναϊκός. Έχοντας συμφωνήσει με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό, αλλά αδυνατώντας να καλύψει τις απαιτήσεις της Αλ Σαντ που δεν δέχεται να τον αφήσει ελεύθερο, οι «πράσινοι» πρότειναν να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι ενός μικρού ποσού, με τους Άραβες να διατηρούν το υπόλοιπο 50% και να έχουν λόγο σε περίπτωση που έρθει πρόταση για την πώλησή του στο μέλλον. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση ως αύριο (οι πιθανότητες να ακούσουν το «ναι» είναι μοιρασμένες), με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να πιέζει, προκειμένου να έχει τον παίκτη το συντομότερο δυνατό στη διάθεσή του. Πάντως ο Πορτογάλος προπονητής είναι έτοιμος σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η συγκεκριμένη υπόθεση να υποδείξει τον αντικαταστάτη του.

Πάει για «οκτάρι»

Αλλαγή μεταγραφικού πλάνου στον Παναθηναϊκό, καθώς πλέον δεν κινείται για επιτελικό μέσο αλλά για «οκτάρι», δηλαδή έναν χαφ με ανασταλτικές αλλά και δημιουργικές αρετές. Πάντως η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση φαίνεται πως θα καθυστερήσει, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνει η προσθήκη. Πιθανότατα εξελίξεις θα υπάρχουν αν-καλώς εχόντων των πραγμάτων-ο Παναθηναϊκός προκριθεί στα play offs του Champions League εξασφαλίζοντας 2,5 εκατ. ευρώ και μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League (κι ασφαλώς πολύ περισσότερα αν μπει στους ομίλους του Champions League).

Κρούσεις για πώληση

Διερευνητικές κρούσεις για πωλήσεις παικτών έχει δεχτεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Στέφανο Καπίνο και τον Λουκά Βύντρα. Η διοίκηση των «πράσινων» περιμένει να υπάρξουν προτάσεις κι αναλόγως να πάρει τις αποφάσεις της, δίχως να είναι καθόλου αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης, εφόσον αποζημιωθεί επαρκώς ο σύλλογος.

* Ο Βαγγέλης Πέτσος θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την ερχόμενη Παρασκευή. Υπενθυμίζεται πως υποψήφιες αντίπαλοι είναι οι Μπριζ, Φέγενορντ, Βασλούι και Μάδεργουελ.

* Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα μετά από δεκαήμερη προετοιμασία στην Αυστρία. Παρασκευή και Σάββατο οι παίκτες θα γυμναστούν στην Παιανία, ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x