Stoiximan Super League

Αδιέξοδο με Κουίνσι

Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός από την διεκδίκηση του Κουίνσι. Η Αλ Σαντ δεν απάντησε θετικά στην τελευταία πρόταση του «τριφυλλιού». Αντιθέτως, ανέβασε τις απαιτήσεις της, πράγμα που καθυστερεί τρομακτικά τους «πράσινους». Αφού ο Φερέιρα θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμο το ρόστερ του την ώρα που οι Άραβες ψάχνουν στην Ευρώπη την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον μεσοεπιθετικό τους.

Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός από την διεκδίκηση του Κουίνσι.

Η Αλ Σαντ δεν απάντησε θετικά στην τελευταία πρόταση του «τριφυλλιού».

Αντιθέτως, ανέβασε τις απαιτήσεις της, πράγμα που καθυστερεί τρομακτικά τους «πράσινους».

Αφού ο Φερέιρα θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμο το ρόστερ του την ώρα που οι Άραβες ψάχνουν στην Ευρώπη την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον μεσοεπιθετικό τους.

Το σενάριο το «τριφύλλι» να παραμένει στην αναμονή και οι Άραβες να βρουν μία ομάδα που εν τέλει θα δώσει περισσότερα λεφτά από τα μέσα του Αυγούστου και μετά, ήταν καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό. Αφού εκτός του ότι θα χάνονταν ο παίκτης, θα χάνονταν κι ο χρόνος και ενδεχομένως να μην προλάβαιναν οι ιθύνοντες της ομάδας να βρουν αντικαταστάτη.

Για αυτό και στην συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, αποφασίστηκε να αποσυρθεί η ομάδα από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή και να αναζητηθεί άλλος παίκτης στη θέση αυτή. Ο Φερέιρα έχει δώσει ήδη λίστα και αρχίζει πλέον νέο… σαφάρι. Αν και όπως φαίνεται, πρωτίστως θα αποκτηθεί ένα εσωτερικός μέσος και στη συνέχεια πλάγιος.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x