Stoiximan Super League

Πάτησαν και πάλι Ελλάδα οι «πράσινοι»

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και πάλι στη βάση του αφού η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι «πράσινοι» πήγαν στις 9 Ιουλίου στο Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, έπαιξαν τέσσερα φιλικά και επέστρεψαν δέκα ημέρες μετά στην Αθήνα για να συνεχίσουν την προετοιμασία για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και πάλι στη βάση του αφού η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι «πράσινοι» πήγαν στις 9 Ιουλίου στο Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, έπαιξαν τέσσερα φιλικά και επέστρεψαν δέκα ημέρες μετά στην Αθήνα για να συνεχίσουν την προετοιμασία για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πριν από αυτό, θα διεξαχθεί ακόμη ένα φιλικό πιθανότατα στην Κύπρο για την πρόβα… τζενεράλε πριν τη μάχη της Ευρώπης, ενώ σταδιακά, το ρόστερ θα γεμίζει. Είτε με τις επιστροφές των διεθνών της Εθνικής (Κατσουράνης, Καπίνο, Φουρλάνος, μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης), είτε με τις επιστροφές των τραυματιών (Σο), είτε με τις προσθήκες των μεταγραφών (Φορναρόλι, ένας μέσος και ενδεχομένως Κουίνσι, Καραγκούνης).

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x