Stoiximan Super League

Υπέγραψε και «έγραψε» ο Φορναρόλι!

Λίγα μόλις λεπτά για να «γράψει» το πρώτο του γκολ ως παίκτης του Παναθηναϊκού χρειάστηκε ο Μπρούνο Φορναρόλι! Το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο και συμμετέχοντας στο διπλό δεν έδειξε μόνο δείγματα της τεχνικής του, αλλά πέτυχε κι ένα πολύ όμορφο γκολ με φαλτσαριστό σουτ.

Λίγα μόλις λεπτά για να «γράψει» το πρώτο του γκολ ως παίκτης του Παναθηναϊκού χρειάστηκε ο Μπρούνο Φορναρόλι!

Το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο και συμμετέχοντας στο διπλό δεν έδειξε μόνο δείγματα της τεχνικής του, αλλά πέτυχε κι ένα πολύ όμορφο γκολ με φαλτσαριστό σουτ.

Γενικά ο Ουρουγουανός ακολούθησε χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης -γεγονός που επέτρεψε στον Φερέιρα να τον χρησιμοποιήσει και στο διπλό που ακολούθησε.

Εκεί ο Φορναρόλι (παρόλο που είναι πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης και για το λόγο αυτό του δόθηκε και ειδικό πρόγραμμα διατροφής από το τεχνικό τιμ) έδειξε πολύ καλά στοιχεία αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό.

Κι αυτό διότι ήταν εμφανής στις κινήσεις του η καλή τεχνική -αλλά και η διάθεσή να ζητάει μπάλα και να μοιράζει το παιχνίδι- ενώ έδειξε πως «έχει» και το γκολ σκοράροντας με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από τη δεξιά πλευρά.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό ότι μπόρεσε από την αρχή να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς επιτρέπουν αισιοδοξία στον Φερέιρα πως -αν όχι στο πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ σε δέκα μέρες- σίγουρα στη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x