Stoiximan Super League

«Προσοχή, Παναθηναϊκέ»!

Τι εστί Μάδεργουελ; Την περνάει άνετα ο Παναθηναϊκός; Κι αν όχι, τι πρέπει να προσέξει για να το κάνει; Ποιος αρμοδιότερος ν’ απαντήσει από ένα «δικό μας παιδί» που τη βρήκε μπροστά του μόλις πριν λίγες ώρες. Ο Απόστολος Βέλλιος αντιμετώπισε τους Σκωτσέζους στο σαββατιάτικο φιλικό με την Έβερτον και τους… δίνει «χαρτί και καλαμάρι» στο sport-fm.gr.

Τι εστί Μάδεργουελ;

Την περνάει άνετα ο Παναθηναϊκός;

Κι αν όχι, τι πρέπει να προσέξει για να το κάνει;

Ποιος αρμοδιότερος ν’ απαντήσει από ένα «δικό μας παιδί» που τη βρήκε μπροστά του μόλις πριν λίγες ώρες.

Ο Απόστολος Βέλλιος αντιμετώπισε τους Σκωτσέζους στο σαββατιάτικο φιλικό με την Έβερτον και τους… δίνει «χαρτί και καλαμάρι» στο sport-fm.gr.

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Σεμερτζίδη

Μεταξύ άλλων, ο επιθετικός της Έβερτον- ο οποίος αντιμετώπισε το Σάββατο την προσεχή αντίπαλο των «πρασίνων» σε φιλικό παιχνίδι- εστίασε στον χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ομάδα του Φερέιρα για να περάσει στα πλέι οφ, ενώ «σκιαγράφησε» και το αγωνιστικό στυλ των Σκωτσέζων.

«Είναι μια έτοιμη και πειθαρχημένη ομάδα. Μας έδειξαν ότι είναι πολύ συμπαγείς, ως σύνολο, διαθέτουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, που απαιτείται σε αυτό το επίπεδο, και επειδή είναι κοντοί παίκτες, είναι καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας. Έδιναν καλό τέμπο στο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν τόσο καλά στις αντεπιθέσεις. Γενικά, όμως, είναι καλή ομάδα. Ακόμα και οι αλλαγές της έπαιξαν καλά και έβρισκαν χώρους να επιτεθούν», τόνισε αρχικά, ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι η κούραση της ομάδας του από τις δυνατές προπονήσεις έδωσε τη δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα στους Σκωτσέζους, οι οποίοι ωστόσο: «Ήταν επικίνδυνοι. Έκαναν 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως ο Τιμ Χάουαρντ… καθάρισε».

Ερωτηθείς στη συνέχεια ποια είναι η… παγίδα που πρέπει να έχει υπ’ όψη του ο Παναθηναϊκός, απάντησε: «Το μόνο που χρειάζεται να προσέξει ο Παναθηναϊκός είναι να μην κατέβει στο γήπεδο, νομίζοντας ότι έχει νικήσει. Δεν πρέπει να ξεχάσει ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια αγγλική ομάδα, που μπορεί στο τέλος του αγώνα να κάνει μια φάση και να πάρει το αποτέλεσμα. Επίσης, τερμάτισε στην 3η θέση του περσινού πρωταθλήματος Σκωτίας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ξαναλέω, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να έρθει με το σκεπτικό ότι έχει νικήσει, αυτό δηλαδή που διαβάζω συνεχώς στην Ελλάδα από την ώρα που έγινε η κλήρωση».

Ο σκόρερ των Σκωτσέζων στο φιλικό με την Έβερτον είναι, σύμφωνα με τον Απόστολο Βέλλιο, ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος που θα συναντήσει ο Φερέιρα: «Πολύ καλός παίκτης είναι ο μέσος, Νίκι Λο, ο οποίος μας έβαλε και το γκολ. Αυτόν πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός»!

Καταλήγοντας, κληθείς να κάνει μια πρόβλεψη για τον τελικό νικητή του ζευγαριού, προτίμησε να… απέχει: «Πιστεύω θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν μπορώ να προβλέψω, γιατί τον Παναθηναϊκό δεν τον έχω δει πολύ. Έχω μάθει ότι έφυγαν πολλοί παίκτες, επομένως δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Ως Έλληνας φυσικά, του εύχομαι καλή επιτυχία»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x