Stoiximan Super League

Τον κρατά στο παιχνίδι

Διάθεση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό δείχνει ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός – μαζί με τον μάνατζέρ του – προσπαθεί να πιέσει τη διοίκηση της Αλ Σαντ να ρίξει τις απαιτήσεις που προβάλλει για την παραχώρησή του και να φορέσει ξανά τη φανέλα του «τριφυλλιού». Εφόσον η ομάδα περάσει στα πλέι οφ του Champions League θα γίνει κίνηση για τον αντί-Κουίνσι, όπως λέγεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ. «Μη θεωρείτε τίποτα εύκολο», είπε ο Φερέιρα στους παίκτες για την Μάδεργουελ.

Διάθεση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό δείχνει ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός – μαζί με τον μάνατζέρ του – προσπαθεί να πιέσει τη διοίκηση της Αλ Σαντ να ρίξει τις απαιτήσεις που προβάλλει για την παραχώρησή του και να φορέσει ξανά τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος των «πράσινων» για την περίπτωση του 26χρονου παίκτη, ο Λίαμ Κάλεντερ (ο ατζέντης του) έριξε γέφυρες, έχοντας επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα.

Η πλευρά του Κουίνσι προσπαθεί να κρατήσει «ζεστό» τον Παναθηναϊκό, αφού πρόθεσή του πελάτη του είναι να παραμείνει παίκτης της ομάδας. Ωστόσο, το πρόβλημα που έχουν οι «πράσινοι» είναι οι υπερβολικές απαιτήσεις του συλλόγου από το Κατάρ.

Ο Γκανέζος θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε η Αλ Σαντ να δεχθεί την πρόταση που είχε καταθέσει προ ημερών ο Παναθηναϊκός και να φέρει τις δύο ομάδες σε νέων κύκλο διαπραγματεύσεων για την υπόθεσή του.

Πάντως, το «τριφύλλι» αυτή τη στιγμή δεν δείχνει διατεθειμένο να ασχοληθεί άλλο με το ζήτημα του Κουίνσι.

Πιέζει ο Φερέιρα, αλλά…

Την ίδια ώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιέζει να γίνει μία μεταγραφή στη θέση που παίζει ο Γκανέζος. Αυτό εξήγησε ο Πορτογάλος στο σύντομο τετ-α-τετ που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος βρέθηκε χθες το πρωί στην Παιανία και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Στη διοίκηση αποκλείουν το ενδεχόμενο να έρθει παίκτης πριν από τα ματς με τη Μάδεργουελ, αφού τονίζεται ότι όποιος και να έρθει δεν προλαβαίνει να παίξει και η επιθυμία του Φερέιρα θα ικανοποιηθεί αν η ομάδα περάσει στα πλέι οφ του Champions League.

«Από εμάς θα εξαρτηθεί»

Προσπάθεια να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το όνομα της Μάδεργουελ (που θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας στα προκριματικά του Champions League) επιχείρησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβαση των δύο αγώνων και οι «πράσινοι» χρειάζεται να δείξουν τη δέουσα προσοχή.

«Ολοι μιλούν για δύο εύκολα παιχνίδια. Λένε ότι έχουμε προκριθεί ήδη. Δεν είναι έτσι και δεν πρέπει να πάμε με αυτή τη νοοτροπία. Δεν θα είναι εύκολοι αγώνες, μας περιμένουν δύο μάχες», ανέφερε αρχικά ο 66χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Η Μάδεργουελ είναι μαχητική ομάδα, όπως όλοι οι Σκωτσέζοι. Παίζουν δυνατά και με πάθος. Από εμάς θα εξαρτηθεί βέβαια, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι. Μη θεωρείτε τίποτα εύκολο. Πρέπει να ιδρώσουμε και να μη τους υποτιμήσουμε, ώστε να μην πάθουμε την περσινή ζημιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x