Stoiximan Super League

Κουίνσι υπό… πράσινους όρους

«Παράθυρο» να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση Κουίνσι, αλλά με τους δικούς του όρους, αφήνει ο Παναθηναϊκός. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα… αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό. Μέχρι Τετάρτη το τελικό ραντεβού για Καραγκούνη. Σενάρια από την Πορτογαλία για Σιμάο Σαμπρόσα.

«Παράθυρο» να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση Κουίνσι, αλλά με τους δικούς του όρους, αφήνει ο Παναθηναϊκός. Η απροθυμία της Αλ Σαντ να πληρώσει το υψηλό συμβόλαιο του Γκανέζου μεσοεπιθετικού (1 εκατ. ευρώ το χρόνο) σε συνδυασμό με τη σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο «τριφύλλι» συντηρούν το θέμα παρότι η διοίκηση των «πράσινων» δεν δείχνει πρόθυμη να καλύψει τις απαιτήσεις των Αράβων.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί επί της Μάδεργουελ, δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο και ο Κουίνσι παραμένει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να υπάρξει… αναθέρμανση της υπόθεσης. Όμως στην περίπτωση αυτή οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν μόνο υπό τους δικούς τους όρους.

Μέχρι Τετάρτη ο Καραγκούνης

Αύριο ή μεθαύριο θα γίνει η συνάντηση του Γιώργου Καραγκούνη με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο 35χρονος μέσος συμφώνησε για τις συνθήκες παραμονής του, αλλά εκκρεμεί η κουβέντα για το οικονομικό ζήτημα. Πάντως εκτός απροόπτου ο «Κάρα» θα υπογράψει για ένα χρόνο.

Πιάνουν δουλειά

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι διεθνείς Κατσουράνης (Ανδρών), Καπίνο, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος και Μαρινάκης (Νέων). Εκ των δύο τελευταίων, θα αποφασιστεί αν ο Φουρλάνος θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, ενώ ο δεύτερος θα παραμείνει στους Νέους. Εξάλλου, θα γίνει νέο ραντεβού με τους Σεϊταρίδη και Ιωαννίδη, που είναι εκτός πλάνων. Ο πρώτος είναι δύσκολο να βρει 250.000 ευρώ ετησίως από άλλη ομάδα για να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ ο δεύτερος θα δοθεί δανεικός ή θα μείνει ελεύθερος, αφού ο Χουχούμης θα λογίζεται ως εναλλακτική λύση αριστερού μπακ πίσω από τον Σπυρόπουλο.

* Πορτογαλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σιμάο Σαμπρόσα. Πάντως ο 33χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έχει συμβόλαιο-και μάλιστα πολύ υψηλό-με την Μπεσίκτας.

* Τα 3.401 μέλη έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ το συγκεντρωθέν ποσό ανέρχεται στα 1.782.780 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x