Stoiximan Super League

Τείνει να γίνει «θρίλερ»

Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία στον Παναθηναϊκό για την έκβαση της υπόθεσης του Γιώργου Καραγκούνη. Ο διεθνής χαφ του «τριφυλλιού» δεν συναντήθηκε ούτε χθες με τον Δημήτρη Γόντικα για ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα ή το αργότερο αύριο. Η υπόθεση του «Κάρα» τείνει να εξελιχθεί σε θρίλερ, αν και την προηγούμενη Παρασκευή είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Καταλήγει στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ ο Φερέιρα.

Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία στον Παναθηναϊκό για την έκβαση της υπόθεσης του Γιώργου Καραγκούνη.

Ο διεθνής χαφ του «τριφυλλιού» δεν συναντήθηκε ούτε χθες με τον Δημήτρη Γόντικα για ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Η υπόθεση του «Κάρα» τείνει να εξελιχθεί σε θρίλερ, αν και την προηγούμενη Παρασκευή είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Παρόλα αυτά, το ραντεβού του 35χρονου παίκτη με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ έχει καθυστερήσει και εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι η αγωνία των δύο πλευρών.

Εκείνο που ενδιαφέρει τον Καραγκούνη είναι αν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, αφού θέλει να έχει ενεργό ρόλο στις προσπάθειες της ομάδας και να μην μένει στον πάγκο.

Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να ζητήσει από τον «τυπάρα» να έχουν ένα τετ-α-τετ για να του εκφράσει την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει στην ομάδα.

Στόχος του γνωστού επιχειρηματία είναι τελειώσει (θετικά) το γρηγορότερο η υπόθεση και να μείνει στον Παναθηναϊκό ένας παίκτη που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα.

Καταλήγει στην ενδεκάδα

Τις τελικές του δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο πρώτο παιχνίδι με την Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στη χθεσινή προπόνηση οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιζαν διπλό με χρήση μικρών εστιών, προκειμένου να αλλάζουν γρήγορα παιχνίδι και να κυκλοφορεί καλύτερα η μπάλα. Κατόπιν δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων, συνέχισαν με διπλό, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Προς το τέλος του προγράμματος ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχία, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και χθες ο Σο.

Μικροεπέμβαση ο Λέτο

Στην Μπολόνια είναι από χθες ο γιατρός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Κουλουμέντας, προκειμένου με τον γιατρό Μαουρίλιο Μαρκάτσι να κάνουν σήμερα την εμφύτευση χονδροκυττάρων στον Σεμπαστιάν Λέτο και να ξεκινήσει κατόπιν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη μετά την εγχείρηση που είχε κάνει ο παίκτης στις 21 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x