Ελλάδα

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του 17χρονου σέντερ Γιώργου Διαμαντάκου ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά την ενίσχυση του «πράσινου» ρόστερ με τον νεαρό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο το «τριφύλλι» δείχνει να επενδύει στο μέλλον προσθέτοντας στο δυναμικό του ακόμα έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη. Ο ίδιος χαρακτήρισε τιμή το να ντυθεί στα «πράσινα» και δήλωσε έτοιμος να επιδιώξει το καλύτερο.

Την απόκτηση του 17χρονου σέντερ Γιώργου Διαμαντάκου ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά την ενίσχυση του «πράσινου» ρόστερ με τον νεαρό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο το «τριφύλλι» δείχνει να επενδύει στο μέλλον προσθέτοντας στο δυναμικό του ακόμα έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τιμή το να ντυθεί στα «πράσινα» και δήλωσε έτοιμος να επιδιώξει το καλύτερο.

«Είναι τιμή που έρχομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πω κάτι περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενα καθόλου. Δεν το σκεφτόμουν. Για μένα ήταν μια πολύ μεγάλη θετική έκπληξη που έκανε πραγματικά χαρούμενο», ήταν τα λόγια του Γιώργου Διαμαντάκου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ενίσχυσή του, αυτή τη φορά με… ταλέντο, δίνοντας σημασία και στους «μικρούς» της ομάδας. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Γιώργο Διαμαντάκο από τον Σπαρτιατικό. Ο Διαμαντάκος γεννήθηκε στις 14/1/1995, είναι 2.14 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Αγωνίστηκε στον Σπαρτιατικό, στα τμήματα υποδομής της ομάδας, αλλά και στην ανδρική ομάδα, η οποία κατέκτησε φέτος την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x