Stoiximan Super League

Ο επιμένων… Παυλής!

Το κλισέ του Κοέλιο θέλει το σύμπαν να συνωμοτεί για ν’ αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Ο Μιχάλης Παυλής δεν χρειάστηκε συνωμοσίες. Ανακάτεψε μόνος του το… σύμπαν και τελικά πέτυχε αυτό που κυνηγάει σαν τρελός: Να φορέσει πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός συναντήθηκε με τον Λάκη Νικολάου και τη διοίκηση της ΠΑΕ, πήρε το «πράσινο φως» και την Κυριακή ταξιδεύει για να ενσωματωθεί στην αποστολή της «Ένωσης» στο Τσέστερ.

Το κλισέ του Κοέλιο θέλει το σύμπαν να συνωμοτεί για ν’ αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Ο Μιχάλης Παυλής δεν χρειάστηκε συνωμοσίες.

Ανακάτεψε μόνος του το… σύμπαν και τελικά πέτυχε αυτό που κυνηγάει σαν τρελός: Να φορέσει πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός συναντήθηκε με τον Λάκη Νικολάου και τη διοίκηση της ΠΑΕ, πήρε το «πράσινο φως» και την Κυριακή ταξιδεύει για να ενσωματωθεί στην αποστολή της «Ένωσης» στο Τσέστερ.

Όπως κάθε θέμα της ΑΕΚ που… σέβεται τον εαυτό του, εκείνο του Παυλή εξελίχθηκε επίσης σε σίριαλ. Η τρέλα του νεαρού επιθετικού όμως για να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα δεν θα μπορούσε να φέρει άλλο αποτέλεσμα από το happy end.

Αφού «κόπηκε» λοιπόν αρχικά από το ιατρικό επιτελείο λόγω του ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπισε στο παρελθόν, έπειτα δέχθηκε (χωρίς αποτέλεσμα) να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη και δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Αγγλία, όλα αυτά απλώς… καθυστέρησαν την ενσωμάτωσή του στην υπόλοιπη ομάδα.

Κι αυτό διότι ο Παυλής συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Λάκη Νικολάου και (έπειτα από μακρά συζήτηση) τον έπεισε να του δώσει την άδεια για να ακολουθήσει την προετοιμασία. Κάτι που σφραγίστηκε στη συζήτηση που είχε έπειτα ο ίδιος και ο μάνατζέρ του με τη διοίκηση, παίρνοντας το οριστικό «ok» για να ταξιδέψει την Κυριακή για το Τσέστερ και να τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου (που ούτως ή άλλως έχει ξεκαθαρίσει πως υπολογίζει σ’ αυτόν).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x