Stoiximan Super League

Γνωρίζοντας την ΑΕΚ…

Η ενδεκάδα του πρώτου φιλικού πάντα αναμενόταν με περιέργεια. Για να δεις περίπου τι σκέφτεται ο προπονητής. Στην ΑΕΚ επίσης αναμένεται με περιέργεια. Για να δουν οι φίλοι της πόσους από τους παίκτες γνωρίζουν. Ήθελε-δεν ήθελε, η «Ένωση» πρέπει να ξεκινήσει τα ματς στην Αγγλία και ενόψει του πρώτου απ’ αυτά με την Πρέστον, ο Βαγγέλης Βλάχος πρόβαρε τη σύνθεση που θα παρατάξει.

Η ενδεκάδα του πρώτου φιλικού πάντα αναμενόταν με περιέργεια.

Για να δεις περίπου τι σκέφτεται ο προπονητής.

Στην ΑΕΚ επίσης αναμένεται με περιέργεια.

Για να δουν οι φίλοι της πόσους από τους παίκτες γνωρίζουν.

Ήθελε-δεν ήθελε, η «Ένωση» πρέπει να ξεκινήσει τα ματς στην Αγγλία και ενόψει του πρώτου απ’ αυτά με την Πρέστον, ο Βαγγέλης Βλάχος πρόβαρε τη σύνθεση που θα παρατάξει.

Δεν είναι κρυφό στην ΑΕΚ πως αν μπορούσαν, δεν θα έκαναν το ταξίδι και τα φιλικά στο Τσέστερ. Το παραδέχθηκε εξάλλου και ο Βαγγέλης Βλάχος κατά την αναχώρηση της αποστολής. Αφού πήγε όμως, η «Ένωση» δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να προσπαθήσει να παρουσιαστεί αξιοπρεπής. Έστω και με την πλειοψηφία των παικτών της να αποτελείται από νεαρά παιδιά, χωρίς παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και με αδυναμίες ακόμα στη φυσική κατάσταση.

Μ’ αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η σύνθεση αξιόμαχης ενδεκάδας μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Και το καταλαβαίνει κανείς από την πρόβα που έκανε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Βλάχος. Εκεί όπου συμπεριλαμβάνονταν μόλις έξι παίκτες από την περσινή ομάδα, ένας υπό απόκτηση, ένας υπό δοκιμή και τρεις πιτσιρικάδες.

Πιο συγκεκριμένα, στη δοκιμή που έγινε τερματοφύλακας ήταν ο Αραμπατζής, μπακ οι Αρκούδας (δεξιά) και Τσαμουρλίδης (αριστερά) και δίδυμο στα στόπερ οι Μπουγαΐδης-Γιάγκο. Στα χαφ βρέθηκαν οι Ρίκκα-Γκερέιρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Γροντής (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Σταματής.

Δεδομένου λοιπόν και του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Σιαλμάς με τη μέση του, πιθανότατα αυτή θα είναι η σύνθεση με την οποία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό επί αγγλικού εδάφους το Σάββατο (17:00) με την Πρέστον. Χωρίς δέσιμο, χωρίς εμπειρία, χωρίς παιχνίδια στα πόδια, αλλά με την ελπίδα πως θα μπορέσει να εκπλήξει ευχάριστα τον κόσμο (που μοιάζει να είναι προετοιμασμένος ότι δεν θα τρίβει και τα μάτια του).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x