Stoiximan Super League

Βλάχος: «Ευχαριστημένος από όλους»

Θετική κρίνει την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο φιλικό επί αγγλικού εδάφους, ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μίλησε μετά την φιλική αναμέτρηση με την Πρέστον και δήλωσε ευχαριστημένος από όλους και από την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ακόμα αναφέρθηκε και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, με πρώτη αυτή του Σταύρου Τσουκαλά.

Θετική κρίνει την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο φιλικό επί αγγλικού εδάφους, ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μίλησε μετά την φιλική αναμέτρηση με την Πρέστον (1-0) και δήλωσε ευχαριστημένος από όλους και από την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ακόμα αναφέρθηκε και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, με πρώτη αυτή του Σταύρου Τσουκαλά.

«Η ΑΕΚ ήταν μαχητικότατη, αγωνιστικότατη, με πνεύμα που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Είμαι ευχαριστημένος από όλους και είμαστε σε περίοδο που δεν έχουμε δύναμη και επινοήσεις στο παιχνίδι μας.

Το τι θα συμβεί στην πορεία που τώρα βάζουμε βάσεις θα το δούμε και είμαι ευχαριστημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τα παιδιά που ήταν πιο δημιουργικά. Παιδιά με όρεξη και φιλοδοξία. Αυτό δεν είναι πάντα καλό καθώς χάσαμε περισσότερο από τον ενθουσιασμό μας.

Δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θέλω να δυναμώσει η ΑΕΚ. Να έχουμε υπομονή όλοι. Υπάρχει όρεξη από όλους και πρέπει να έρθουν και κάποιοι παίκτες για να στηρίξουν αυτές τις προσπάθειες.

Θέλω δύο κεντρικούς αμυντικούς, πήραμε τον Γιάγκο και θέλω έναν ακόμα, θέλω δύο αμυντικά χαφ και θέλω και έναν επιτελικό και έναν επιθετικό. Κάποια παιδιά με εικόνες και παραστάσεις θα κάνει εύκολο το έργο.

Ο Τσουκαλάς είναι καλός με φιλοδοξία και ίσως η ΑΕΚ του δώσει ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του. Αύριο θα έχουμε και Παυλή και Κατσέτη και θα δούμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε λεφτά, θέλει υπομονή. Όλοι είναι μαζί τους και ελπίζω να ικανοποίησαν λίγο τον κόσμο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x