Stoiximan Super League

«Ψαλίδι» στην ΑΕΚ

Πάνω στη μίνι-έκρηξή του στην προπόνηση της Δευτέρας ο Βαγγέλης Βλάχος «απείλησε» τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ πως κάποιοι θα γυρίσουν πίσω. Μπορεί την Τρίτη, λοιπόν, να εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά τους στην προπόνηση, ωστόσο αυτό που είπε θα το κάνει πράξη. Έτσι, τέσσερις παίκτες που δεν ικανοποίησαν τον προπονητή της «Ένωσης» με τη συνολική τους παρουσία ως τώρα «κόπηκαν» και θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Πάνω στη μίνι-έκρηξή του στην προπόνηση της Δευτέρας ο Βαγγέλης Βλάχος «απείλησε» τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ πως κάποιοι θα γυρίσουν πίσω.

Μπορεί την Τρίτη, λοιπόν, να εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά τους στην προπόνηση, ωστόσο αυτό που είπε θα το κάνει πράξη.

Έτσι, τέσσερις παίκτες που δεν ικανοποίησαν τον προπονητή της «Ένωσης» με τη συνολική τους παρουσία ως τώρα «κόπηκαν» και θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, λοιπόν, οι Νικόλτσης, Τσεβάς, Γαρουφαλιάς και Τομαράς ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον Βλάχο ότι πλέον δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Οι τέσσερις νεαροί θα ταξιδέψουν απευθείας την Τετάρτη για την Ελλάδα κι έτσι το ρόστερ με το οποίο θα συνεχίσει να δουλεύει ο Έλληνας προπονητής στο Τσέστερ (το οποίο είχε αυξηθεί ακόμα περισσότερο μετά την άφιξη των Παυλή και Κατσέτη) θα μειωθεί πλέον στους 27 ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x