Stoiximan Super League

Πάει Σπάτα ο Μαύρος

Παρών στην κρίσιμη Γ.Σ. της ΑΕΚ θα είναι ο Θωμάς Μαύρος. Μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του -και ενισχυμένος επιπλέον από τη του Ντέμη Νικολαΐδη- ο θρύλος της «Ένωσης» αποφάσισε να παραστεί την Τετάρτη στα Σπάτα και να θέσει και επισήμως την απαίτησή του να ορίσει δικό του Δ.Σ. στην ΠΑΕ.

Παρών στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ θα είναι ο Θωμάς Μαύρος.

Μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του -και ενισχυμένος επιπλέον από τη στήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη- ο θρύλος της «Ένωσης» αποφάσισε να παραστεί την Τετάρτη στα Σπάτα και να θέσει και επισήμως την απαίτησή του να ορίσει δικό του Δ.Σ. στην ΠΑΕ.

Μετά το ξέσπασμά του εναντίον των μετόχων στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Θωμάς Μαύρος δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση.

Κι αυτό διότι είχε ήδη κάνει σαφή την πρόθεσή του να συνεχίσει την προσπάθεια για διάσωση της ΑΕΚ μόνο εφόσον του επιτραπεί να σχηματίσει δικό του Δ.Σ.

Σε συνάντηση που είχε λοιπόν με τους ανθρώπους που προορίζει για να στελεχώσει αυτό το Συμβούλιο (Σταυρόπουλο, Ηλιόπουλο, Ιερόπουλο, Βούρο και Γαντζούλα) συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να βρεθεί την Τετάρτη στα Σπάτα και να διατυπώσει και επισήμως τους όρους του.

Αυτούς που θα παραμείνουν αμετάβλητοι σε σχέση με αυτά που είπε τη Δευτέρα και θα προβλέπουν περιθώριο το πολύ ενός μήνα στους μετόχους (εφόσον συνεχίζουν να μη χρηματοδοτούν) ώστε να του παραδώσουν τη διοίκηση.

Η παρουσία του Μαύρου στα Σπάτα την Τετάρτη επικυρώθηκε και τυπικά, πάντως, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του και αναφέρει λιτά:

«Κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης του Θωμά Μαύρου και των συνεργατών του, αποφασίστηκε στην αυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος να είναι παρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x