Stoiximan Super League

«Κλείνει» Κουίνσι

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Κουίνσι για τον Παναθηναϊκό. Την απόφαση να κινηθούν για τον Γκανέζο πήραν Φερέιρα και Αλαφούζος, ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης και με κεντρικό χαφ. Με τους βασικούς ο Μαυρίας στις χθεσινές δοκιμές.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Κουίνσι για τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τον μάνατζερ του Γκανέζου μεσοεπιθετικού πως τόσο ο ίδιος όσο και η Αλ Σαντ έχουν μειώσει τόσο τις απαιτήσεις τους, που πλέον είναι κοντά στην προσφορά των «πράσινων». Ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε από την Παιανία χθες και μετά από συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Κουίνσι, εφόσον φυσικά ισχύουν όσα ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Η διαφαινόμενη παραμονή του Κουίνσι δεν ακυρώνει την προσπάθεια απόκτησης ενός μέσου. Ο Πορτογάλος προπονητής του «τριφυλλιού» εξακολουθεί να επιθυμεί την ενίσχυση με έναν παίκτη που θα έχει δημιουργικές ικανότητες, ωστόσο οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ίσως για την αυτή θα πρέπει να περιμένουμε στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Πάντως θα πρόκειται σίγουρα για κοινοτικό παίκτη, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ξένων. Ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις από την Ιβηρική και τη Γαλλία.

Δοκίμασε Μαυρία

Σχήμα με τον Μαυρία ως δεξί εξτρέμ δοκίμασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση δείχνοντας τις σκέψεις του για τη ρεβάνς της Τετάρτης κόντρα στη Μάδεργουελ. Παράλληλα τοποθέτησε τον Ζέκα στον άξονα, δίπλα στον Βιτόλο, αφήνοντας εκτός του Μαρίνο, ενώ αριστερά ήταν ο Σισοκό και ο Χριστοδουλόπουλος κινείτο πίσω από τον Τοτσέ. Στις θέσεις των μετόπισθεν δεν υπήρχαν αλλαγές, με τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Βύντρα και Σπυρόπουλο δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα και τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στόπερ.

Η τριάδα των αρχηγών

Ο Λουκάς Βύντρα, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Κώστας Κατσουράνης είναι οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού, όπως τους όρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επιλογές… προφανείς λόγω παλαιότητας και εμπειρίας.

* Φιλικό ματς με την Ανόρθωση θα δώσει την Κυριακή (12/8, 20:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Παναθηναϊκός.

* Πιθανότατα σήμερα θα λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x