Stoiximan Super League

Καμία ανησυχία για «Μπουμ»

Κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε σήμερα στις γάμπες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ήταν ο λόγος για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αλλά και να υπάρξει ανησυχία για τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Μάδεργουελ. Ωστόσο, οι πράσινοι ξεκαθαρίζουν ότι ο Γάλλος αμυντικός θα παίξει κανονικά την Τετάρτη.

Κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε σήμερα στις γάμπες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ήταν ο λόγος για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αλλά και να υπάρξει ανησυχία για τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Μάδεργουελ.

Όπως όμως διαβεβαιώνουν οι πράσινοι, δεν τίθεται θέμα απουσίας του Γάλλου κεντρικού αμυντικού από την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο «Μπουμ» αναμένεται να γυμναστεί αύριο το πρωί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με την σκοτσέζικη ομάδα.

Εκτός του Μπουμσόνγκ ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Σο, ενώ οι άλλοι παίκτες του τριφυλλιού έκαναν ασκήσεις για την κυκλοφορία και της κατοχής της μπάλας, και στο τέλος δίτερμα με ασκήσεις σε στημένες φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x