Stoiximan Super League

Έφτασε και υπογράφει ο Βιβιάν

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ματέους Βιβιάν στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, έφτασε -όπως αναμενόταν- σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Διετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο πρώην άσος της Ναντ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ματέους Βιβιάν στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, έφτασε -όπως αναμενόταν- σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο πρώην άσος της Ναντ είναι ο «εκλεκτός» για το κέντρο μετά την πώληση του Στέλιου Μαλεζά στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν με διακριτικότητα και τον έκλεισαν για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκαν ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης και ο γενικός αρχηγός, Κώστας Ιωσηφίδης. Αύριο το πρωί ο 30χρονος θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα παρουσιαστεί από την νέα του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x