Stoiximan Super League

Νέα παράταση στα διαρκείας

Όπως είχε διαφανεί μετά το ευτυχές τέλος στην υπόθεση «Σαββίδη», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει εκ νέου παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Μια αναμενόμενη κίνηση από τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» ώστε να εκμεταλλευτούν προς όφελος των ταμείων της ομάδας, το θετικό κλίμα που υπάρχει μετά την οριστική συμφωνία με τον ομογενή επιχειρηματία.

Όπως είχε διαφανεί μετά το ευτυχές τέλος στην υπόθεση «Σαββίδη», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει εκ νέου παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Μια αναμενόμενη κίνηση από τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» ώστε να εκμεταλλευτούν προς όφελος των ταμείων της ομάδας, το θετικό κλίμα που υπάρχει μετά την οριστική συμφωνία με τον ομογενή επιχειρηματία.

«Η ΠAE ΠAOK ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παρατείνεται έως τις 22 Αυγούστου. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν τη Δευτέρα 9πμ - 6μμ, την Τρίτη 9πμ - 9μμ, Πέμπτη και Παρασκευή 9πμ - 6μμ, το Σάββατο 9πμ- 3μμ, ενώ την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη θα λειτουργούν 9πμ - 6μμ. Την Τετάρτη, 15 Αυγούστου, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x