Stoiximan Super League

Μαύρος: «Σοβαρό το ενδιαφέρον, αλλά το έμαθα από τα ΜΜΕ»

Η σωτηρία της ΑΕΚ είναι πάνω από όλα αυτή τη στιγμή, όπως δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε την ελπίδα να προκύψει κάτι καλό από τους υποψήφιους επενδυτές, αλλά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του επειδή ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον από τον Τύπο.

Η σωτηρία της ΑΕΚ είναι πάνω από όλα αυτή τη στιγμή, όπως δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε την ελπίδα να προκύψει κάτι καλό από τους υποψήφιους επενδυτές, αλλά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του επειδή ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον από τον Τύπο.

«Δεν θα κάνω συνέντευξη Τύπου που θα είχα προγραμματίσει, καθώς βλέπω πως γίνεται μία προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους και θέλω να περιμένω να δω τι θα γίνει. Θα δω πως θα προχωρήσουν τα πράγματα και στη συνέχεια θα αποφασίσω αν και πότε θα μιλήσω. Μακάρι να βγει κάτι καλό για την ΑΕΚ και να βρεθεί μια σταθερή λύση για την ομάδα. Αυτό προέχει. Η σωτηρία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος», ανέφερε αρχικά στην «Ώρα των σπορ» και συνέχισε:

«Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί η ομάδα. Αν βρεθεί δηλαδή κάποιος άνθρωπος και βάλει λεφτά. Απλά θα ήθελα να είχα ενημερωθεί άμεσα για το θέμα και να το ξέρω, όχι να το μαθαίνω από δημοσιογράφους χωρίς να μου έχει πει κάποιος από την ΠΑΕ πρώτα τι γίνεται».

Δηλώσεις, όμως, έκανε και στη «Live Sport»: «Πρόκειται για μία σοβαρή πρόταση που μακάρι να προχωρήσει για να σωθεί η ΑΕΚ και να βρει τον δρόμο της. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, όπως άκουσα από τον κ. Δημητρέλο. Μακάρι για το καλό της ΑΕΚ να είναι αυτή η λύση. Απαιτείται ηρεμία και ενότητα. Δεν χρειάζονται λόγια όσο είναι σε εξέλιξη το θέμα. Συνέντευξη Τύπου θα κάνω μόνο αν δεν προχωρήσει η υπόθεση. Εκεί θα μιλήσω για όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x