Stoiximan Super League

«Έδεσε» Παπαδημητρίου η ΑΕΚ

Στις… εξωτερικές υποθέσεις δε σημειώνει ακριβώς επιτυχία (μετά το ναυάγιο και με τον Κουτσιανικούλη) αλλά τουλάχιστον τους δικούς της παίκτες, η ΑΕΚ τους «δένει». Το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, μια εκ των «αποκαλύψεων» της προετοιμασίας, ο Χρήστος Παπαδημητρίου, πέρασε από τα Σπάτα και υπέγραψε το επαγγελματικό συμβόλαιό του με την «Ένωση».

Στις… εξωτερικές υποθέσεις δε σημειώνει ακριβώς επιτυχία (μετά το ναυάγιο και με τον Κουτσιανικούλη) αλλά τουλάχιστον τους δικούς της παίκτες, η ΑΕΚ τους «δένει».

Το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, μια εκ των «αποκαλύψεων» της προετοιμασίας, ο Χρήστος Παπαδημητρίου, πέρασε από τα Σπάτα και υπέγραψε το επαγγελματικό συμβόλαιό του με την «Ένωση».

Ο νεαρός επιθετικός χαίρει της εκτίμησης του Βαγγέλη Βλάχου, ενώ ήταν εκ των διακριθέντων και στα φιλικά παιχνίδια σκοράροντας μάλιστα σ’ εκείνο με τη Ρέξαμ.

Έτσι, η διοίκηση φρόντισε να συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο μαζί του (όπως είχε κάνει και στις περιπτώσεις όλων των άλλων νεαρών που υπέγραψαν ως τώρα) με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται επίσημα όταν η ΠΑΕ καταφέρει να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x