Stoiximan Super League

«Το τραβάει» ο Σιαλμάς!

Την κάψα του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να πάει στο Αζερμπαϊτζάν επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σιαλμάς. Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Κουτσιανικούλη, η «Ένωση» δεν έδωσε άδεια στον Έλληνα επιθετικό να ταξιδέψει για να τελειώσει τη μεταγραφή του. Εκείνος ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (όπως ήταν υποχρεωμένος) και πλέον εντείνονται οι φόβοι στην ΠΑΕ πως θα καταθέσει προσφυγή.

Την κάψα του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να πάει στο Αζερμπαϊτζάν επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Κουτσιανικούλη (που προοριζόταν για αντικαταστάτης του) η «Ένωση» δεν έδωσε άδεια στον Έλληνα επιθετικό να ταξιδέψει στο Μπακού για να τελειώσει τη μεταγραφή του.

Εκείνος ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (όπως του ζητήθηκε ως παίκτης που έχει ακόμα συμβόλαιο) και πλέον εντείνονται οι φόβοι στην ΠΑΕ πως θα καταθέσει προσφυγή.

Μετά και απ’ αυτή την εξέλιξη -που δείχνει την πρόθεση του Σιαλμά να τραβήξει το θέμα της αποχώρησής του στα άκρα- μένει να φανεί η αντίδραση της ΑΕΚ.

Ήτοι, το αν θα χάσει έναν ακόμα παίκτη της που έχει συμβόλαιο -χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα- επειδή ο ίδιος αποφάσισε ότι θέλει να φύγει ή το αν (θα βρει και) θα καταθέσει κάποια χρήματα απ’ αυτά που του χρωστάει ώστε να του αφαιρέσει το δικαίωμα προσφυγής.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x