Stoiximan Super League

(Και) δικαιολογημένες απουσίες στην ΑΕΚ

Το όνομα του Δημήτρη Σιαλμά δεν ήταν το μόνο που γράφτηκε τη Δευτέρα στο απουσιολόγιο του Βαγγέλη Βλάχου. Αντίθετα ωστόσο από τον Έλληνα επιθετικό -που εμφανίστηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις που έχει για όσο καιρό ακόμα είναι παίκτης της ΑΕΚ- οι υπόλοιποι απόντες από την προπόνηση ήταν δικαιολογημένοι και αναμενόμενοι.

Το όνομα του Δημήτρη Σιαλμά δεν ήταν το μόνο που γράφτηκε τη Δευτέρα στο απουσιολόγιο του Βαγγέλη Βλάχου.

Αντίθετα ωστόσο από τον Έλληνα επιθετικό -που εμφανίστηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις που έχει για όσο καιρό ακόμα είναι παίκτης της ΑΕΚ- οι υπόλοιποι απόντες από την προπόνηση ήταν δικαιολογημένοι και αναμενόμενοι.

Ενώ λοιπόν οι υπό απόκτηση (και επισήμως όταν εκδοθεί φορολογική ενημερότητα) Φουρτάδο, Γιάγκο, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Παυλής και οι νεαροί Μακρυωνίτης, Καλογέρης, Κοτσαρίδης, Κουρέλλας, Σταματής, Τσαμουρλίδης και Νικολόπουλος γυμνάστηκαν κανονικά, το ίδιο δεν έγινε και με τους Ρίκκα, Παπαδημητρίου και Γροντή.

Κι αυτό διότι ο πρώτος συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό με την Παναχαϊκή, ενώ οι δυο νεαροί είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμάζονται για μια «γεμάτη» Τρίτη, κατά τη διάρκεια της οποίας είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση (στις 09.00 και στις 19.15) ενώ στις 18.00 θα διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων U-20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x