Stoiximan Super League

«Έχει αλλάξει το κλίμα στον ΠΑΟΚ»

Αλλαγή έχει σημειωθεί στη μέχρι τώρα στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ όσον αφορά την κίνηση των διαρκείας και των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον προσεχή αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης, όπως δήλωσε ο Σταύρος Σουντουλίδης. «Υπάρχει καλή προπώληση των εισιτηρίων για την Πέμπτη και υπάρχει και καλή διάθεση στα πρόσωπα των φίλων της ομάδας. Εχει αλλάξει λίγο το κλίμα», τόνισε ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Αλλαγή έχει σημειωθεί στη μέχρι τώρα στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ όσον αφορά την κίνηση των διαρκείας και των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον προσεχή αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης, όπως δήλωσε ο Σταύρος Σουντουλίδης. «Υπάρχει καλή προπώληση των εισιτηρίων για την Πέμπτη και υπάρχει και καλή διάθεση στα πρόσωπα των φίλων της ομάδας. Εχει αλλάξει λίγο το κλίμα», τόνισε ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Σουντουλίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Libero 107,4»

Για την κίνηση στα εισιτήρια

«Υπάρχει αρκετή ζήτηση από τον κόσμο. Υπάρχει κόσμος και καλή προσέλευση. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε τα 2.000 κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Σήμερα η εικόνα είναι ανάλογη με χθες. Ο ΠΑΟΚ έχει διευρύνει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, η οποία λήγει αύριο στις 17.00. Οσοι θέλουν και είναι αρκετοί, μπορούν να τα προμηθεύονται. Τα εισιτήρια διαρκείας αγγίζουν τα 8.000. Υπάρχει καλή προπώληση των εισιτηρίων για την Πέμπτη και υπάρχει και καλή διάθεση στα πρόσωπα των φίλων του ΠΑΟΚ. Εχει αλλάξει λίγο το κλίμα.

Γίνεται μία προσπάθεια γιατί θα λειτουργήσει ένα καινούργιο εκδοτήριο, μπροστά στη μπουτίκ, με περισσότερες θέσεις υπαλλήλων και δε θα παρατηρείται αυτό το κομφούζιο που βλέπαμε με κόσμο που έρχεται τελευταία στιγμή. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα την Πέμπτη. Αυτήν τη στιγμή η Ραπίντ έχει επτά επίσημα παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ μόνο με τη Μπνέι Γιεχούντα, αντιλαμβάνεστε ότι ο κόσμος μπορεί να συμβάλλει σημαντικά.

Οι Αυστριακοί σκέφτονται τον παράγοντα έδρα, ξέρουν ότι η Τούμπα δεν είναι εύκολη. Βλέπουμε στα πρόσωπα των ανθρώπων που έρχονται και προμηθεύονται εισιτήρια, ότι ο κόσμος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι
».

Για το κλίμα στην ομάδα

«Εχει μεγάλη σημασία να βρίσκεται για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους του Europa League. Δίνει στην ομάδα άλλο πρεστίζ, δίνει ενέργεια, η οποία και τις δύο προηγούμενες χρονιές, βοήθησε να ξεπεραστούν και άλλα προβλήματα, αφού ο κόσμος είδε την ομάδα του στους 32 του Europa League, να νικάει μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Είναι κάτι που δίνει κύρος στην ομάδα.

Το θέλει και ο πρόεδρος και ο Γιώργος Γεωργιάδης, σε ότι κουβέντα γίνεται είναι το πώς θα καταφέρει η ομάδα να βρίσκεται και πάλι στους ομίλους. Είναι δύο τελικοί με τη Ραπίντ. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα που ξεκινάει από τον πρόεδρο και καταλήγει ως τον οπαδό. Πλέον μπαίνουμε σε μία άλλη πορεία, αλλά και αυτή η εποχή θα πρέπει να ξεκινήσει, έχοντας τον ΠΑΟΚ, παρόντα στις μεγάλες ευρωπαϊκές σκηνές
».

Για την παρουσία φίλων της Ραπίντ στην Τούμπα

«Η Τούμπα τα τελευταία χρόνια έχει φιλοξενήσει αρκετούς οπαδούς ομάδων. Ούτε πέρσι με την Τότεναμ υπήρχαν προβλήματα, ούτε πρόπερσι με Αγιαξ και Φενέρμπαχτσε, πέραν κάποιων μεμονωμένων γεγονότων. Το ευρωπαϊκό προφίλ που βγάζουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και το ίδιο ελπίζουμε για το βράδυ της Πέμπτης. Θα βρίσκονται περίπου 700-750 φίλοι της Ραπίντ.

Εγινε μία σύσκεψη με άνθρωπο των Αυστριακών και ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ότι δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει την είσοδο φίλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Μας μετέφερε και ο γενικός διευθυντής της Ραπίτν, την πίεση που δέχεται από τους οργανωμένους για αυτό, αλλά η επίσημη δήλωση, ήταν ότι πως θα γίνει ότι αποφασίσει ο ΠΑΟΚ και η Αστυνομία. Ήταν να πάρει 1500 εισιτήρια, αλλά για αυτόν το λόγο πήρε 700, για τις ανάγκες των οπαδών της.

Εχει γίνει μέριμνα από την Αστυνομία, για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων με τα διαβατήρια. Το γνωρίζουν αυτό οι άνθρωποι της Ραπίντ και το αποδέχτηκαν. Η σχέση με τη Ραπίντ, είναι πολύ καλή. Μετέφεραν το αίτημα για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά για να μην ανάψει κάποια «εστία φωτιάς», υπάρχει αυτή η απόφαση. Θα γίνει προέλεγχος κατά την προσέλευση των φίλων της Ραπίντ, στην Τούμπα. Θα έρθουν τρία αεροπλάνα, με τον κύριο όγκο να είναι το πρωί της Πέμπτης και άλλα δύο το απόγευμα της Πέμπτης
».

Για την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς

«Ξέρανε και οι ίδιοι ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες στη Γερμανία που είναι κοντά. Κάθε χρόνο η Ραπίντ δίνει τους αγώνες της προκριματικής φάσης στο δικό της γήπεδο, το Χάναπι, που έχει χωρητικότητα 16.700 θέσεων και ο ΠΑΟΚ δικαιούται το 5%. Γίνεται μία προσπάθεια για περισσότερα εισιτήρια, αλλά με το γράμμα του νόμου ο ΠΑΟΚ θα πάρει περίπου 800 εισιτήρια. Θα γίνουν επαφές με τους ανθρώπους της Ραπίντ, που θα βρεθούν εδώ για να δούμε αν μπορεί να εξασφαλίσουμε περισσότερο».

Για το αν μπορεί να παίξει ο Γκαρσία μεθαύριο

«Αδύνατον. Με τον Γκαρσία ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Μπορεί η καρδιά να θέλει, αλλά το κορμί να μη μπορεί να ακολουθήσει. Δεν είναι τα πάντα το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας. Αλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι εκτός έδρας, τα πηγαίνει εξαιρετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x