Stoiximan Super League

Με Λόρενς ο ΠΑΟΚ

Με τον Λίαμ Λόρενς στην αποστολή (και πολύ πιθανό στο αρχικό του σχήμα) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Ραπίντ Βιέννης την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa League. Εκτός επιλογών του Γιώργου Δώνη οι τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Στάμου (ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα) και ο ανέτοιμος Ματέους Βιβιάν.

Με τον Λίαμ Λόρενς στην αποστολή (και πολύ πιθανό στο αρχικό του σχήμα) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Ραπίντ Βιέννης την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa League.

Εκτός επιλογών του Γιώργου Δώνη οι τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Στάμου (ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα) και ο ανέτοιμος Ματέους Βιβιάν.

Μέσα ο Σανθ Χακόμπο, αλλά τουλάχιστον γι’ αυτό το ματς θα προτιμηθεί ο Παναγιώτης Γλύκος στον «άσο» από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πάντως δεν «έδειξε» ενδεκάδα στο σημερινό πρόγραμμα.


Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x