Stoiximan Super League

Ορμπάιθ: «Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Πρόταση από τον Ολυμπιακό, για να παραμείνει στον Πειραιά, είχε ο Πάμπλο Ορμπάιθ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρουμπίν Καζάν. Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος τόνισε πως επηρεάστηκε από τα επιχειρήματα των συμπατριωτών του και γι’ αυτό είπε το «ναι» στη ρωσική ομάδα.

Πρόταση από τον Ολυμπιακό, για να παραμείνει στον Πειραιά, είχε ο Πάμπλο Ορμπάιθ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρουμπίν Καζάν.

Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος τόνισε πως επηρεάστηκε από τα επιχειρήματα των συμπατριωτών του και γι’ αυτό είπε το «ναι» στη ρωσική ομάδα.

«Οι επαφές με τη Ρουμπίν έγιναν τον Ιούλιο και όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Είχα μερικές άλλες επιλογές για την καριέρα μου, δεδομένου ότι έμεινα ελεύθερος από την Μπιλμπάο. Η πρώην ομάδα μου, ο Ολυμπιακός, μου έκανε πρόταση για να παραμείνω στην Ελλάδα, αλλά στο τέλος επέλεξα τη Ρουμπίν. Επηρεάστηκα από τους Ισπανούς φίλους που ήρθαν στο Καζάν. Τα επιχειρήματά τους με έπεισαν», δήλωσε ο Πάμπλο Ορμπάιθ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρουμπίν Καζάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x