Stoiximan Super League

Εξετάζει Ολυμπιακό, προτιμά Αγγλία

Ο Γιόσι Μπεναγιούν είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού! Ο Ισραηλινός επέστρεψε στην Τσέλσι και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ. Επισημαίνουν όμως ότι παρότι εξετάζει σοβαρά την προοπτική να συνεχίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας, θα εξαντλήσει τα περιθώρια παραμονής στην Αγγλία. .

Ο Γιόσι Μπεναγιούν είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ισραηλινός μετά τον δανεισμό του στην Άρσεναλ επέστρεψε στην Τσέλσι και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια ευρώ.

Επισημαίνουν όμως ότι παρότι εξετάζει σοβαρά την προοπτική να συνεχίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας, θα εξαντλήσει τα περιθώρια παραμονής στην Αγγλία.

Ο Μπεναγιούν μοιάζει να είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση μετά την πώληση του Μιραλάς στην Έβερτον. Στον 32χρονο άσο έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση και μέχρι αύριο του έχει δοθεί προθεσμία να απαντήσει σε αυτή. Η προοπτική της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, αλλά πάντα υπάρχει στο μυαλό του η παραμονή στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η ΚΠΡ ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτησή του, ωστόσο η πρότασή της δεν φτάνει στα επίπεδα των Πειραιωτών. Σε κάθε περίπτωση πάντως αποτελεί έναν αντίπαλο στην προσπάθειά απόκτησής του.

Οι συμπατριώτες του Μπεναγιούν αναφέρονται στο μέλλον του αρχηγού της εθνικής τους ομάδας και υποστηρίζουν ότι η πρόταση που έχει δεχθεί αφορά τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές δύο εκατομμύρια ευρώ. Προσθέτουν, δε, ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Ελλάδα, αλλά προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα στην Αγγλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x