Stoiximan Super League

Δεν άλλαξε κάτι με «Σάλπι»

Την απόφαση να μην αλλάξει το συμβόλαιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ έχει λάβει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως γράφει σήμερα η SportDay. Ο νέος ιδιοκτήτης ήρθε σε επαφή με τον Ζήση Βρύζας και συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα και λήφθηκε η απόφαση ο Σαλπιγγίδης να μείνει στην ομάδα, χωρίς να αλλάξει κάτι στη διάρκεια και στα χρήματα του συμβολαίου του.

Την απόφαση να μην αλλάξει το συμβόλαιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ έχει λάβει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Προτού ο ομογενής επιχειρηματίας μπει και επίσημα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο διεθνής επιθετικός, ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης είχαν συμφωνήσει να υπογράψουν νέο τετραετές συμβόλαιο.

Τότε, όμως, είχε τονιστεί ότι «αυτή η συμφωνία πρέπει να την επικυρώσει και ο Ιβάν Σαββίδης, όταν αναλάβει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ».

Ο νέος ιδιοκτήτης ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» και συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα και λήφθηκε η απόφαση ο Σαλπιγγίδης να μείνει στην ομάδα, χωρίς να αλλάξει κάτι στη διάρκεια και στα χρήματα του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος παίκτης έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ. Η προφορική συμφωνία των τριών ανδρών (θα ξεκινούσε από φέτος) προέβλεπε συνολικά 2,2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x