Stoiximan Super League

Νίκη και κοιτάει… Ευρώπη

Τη νίκη θα κυνηγήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Πανθρακικό (19:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου. Προφυλάσσει παίκτες ο Γιώργος Δώνης στο σημερινό ματς εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης.

Τη νίκη θα κυνηγήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Πανθρακικό (19:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι αγώνες για την Ευρώπη είναι λογικό να επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος καλείται να προστατεύσει κάποιους ποδοσφαιριστές εν όψει της ρεβάνς με τους Αυστριακούς για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Κουμαλό, Βιβιάν (αντί του Κατσικά) και Σταφυλίδη (αντί του Λίνο). Στο κέντρο θα παίξει ο Λάζαρ (δεν παίζει την Πέμπτη) και δίπλα του ο Φωτάκης, έχοντας στα πλάγια τον Ρομπέρ και τον Γεωργιάδη. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης με τον Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χακόμπο, Πέλκας, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Γιάννου και Λόρενς. Μοναδικός απόντας είναι ο Γκαρσία, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα δώσει το «παρών» στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x