Stoiximan Super League

Ποια χαμόγελα; Η ΑΕΚ έχασε!

Μετά από καιρό η ΑΕΚ έβγαλε υγεία στο ΟΑΚΑ. Ένιωσε και πάλι τον κόσμο να την αγκαλιάζει. Το πιο ενθαρρυντικό όμως για την «Ένωση» δεν είναι η εξαιρετική εικόνα των νεαρών παικτών της. Είναι η άρνησή τους -παρά τα χαμόγελα που σκόρπισαν- να συμβιβαστούν με την ήττα! Μετά τα δάκρυα λοιπόν στα αποδυτήρια, τα «κιτρινόμαυρα» πιτσιρίκια εμφανίστηκαν σκασμένα και στην προπόνηση της Κυριακής.

Μετά από καιρό η ΑΕΚ έβγαλε υγεία στο ΟΑΚΑ.

Ένιωσε και πάλι τον κόσμο να την αγκαλιάζει.

Το πιο ενθαρρυντικό όμως για την «Ένωση» δεν είναι η εξαιρετική εικόνα των νεαρών παικτών της.

Είναι η άρνησή τους -παρά τα χαμόγελα που σκόρπισαν- να συμβιβαστούν με την ήττα!

Μετά τα δάκρυα λοιπόν στα αποδυτήρια, τα «κιτρινόμαυρα» πιτσιρίκια εμφανίστηκαν σκασμένα και στην προπόνηση της Κυριακής.

Μπορεί τα σχόλια «εχθρών» και φίλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Αστέρα να συμφωνούν πως σήκωσαν ικανοποιητικά -για πρώτο παιχνίδι- τη φανέλα που φορούν (και ότι το λιγότερο που άξιζαν ήταν να μη χάσουν) ωστόσο οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου δεν μοιάζουν να παρηγορούνται.

Το έδειξαν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι (όπου σύμφωνα με τον Βαγγέλη Βλάχο ήταν δακρυσμένοι από την άδοξη εξέλιξη του αγώνα), το έδειξαν και στην προπόνηση της Κυριακής. Εκεί όπου παρουσιάστηκαν και πάλι κατηφείς και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια. Όπως ακριβώς αρμόζει σε παίκτες που παίζουν στην ΑΕΚ, έπειτα από μια εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αρκεί αυτή η (αρνητική για τους ίδιους, αλλά θετική για το μέλλον της ομάδας) ψυχολογία να μη μετατραπεί γρήγορα σε απογοήτευση. Κάτι για το οποίο φρόντισε αμέσως ο Θωμάς Μαύρος (μιλώντας τους μετά το παιχνίδι και ντοπάροντάς τους για τη συνέχεια). Και κάτι το οποίο θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα του Βαγγέλη Βλάχου στην προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη.

Μια προετοιμασία που θα ξεκινήσει πλέον από την Τρίτη (σήμερα όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποκατάσταση και τη Δευτέρα η ομάδα έχει ρεπό) όταν και έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση από τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x